Voor de 45ste maal stond sportpark De Hove in het weekend van 25 en 26 mei in het teken van volleybal en beachvolleybal. Met zo’n 170 (jeugd) teams was het toernooi weer goed bezet. Overdag werd er op een sportieve wijze fel gestreden om de felbegeerde bekers in de wacht te kunnen slepen. Speciaal voor de jeugd stond er op zaterdag de volleybal bus met allerlei attracties en konden kinderen zich laten schminken. 's-avonds maakten het volleybal plaats voor de Millingese feesten. Vrijdagavond was het DJames, die de boel op de kop wist te zetten, terwijl zaterdagavond de band Anderkovver de stemming er eveneens in wist te krijgen.

115Overdag was het prima volleybalweer, droog en niet te warm. Aan het einde van de middag scheen de zon, zodat de sporters na afloop van de wedstrijden lekker op het terras konden zitten en genieten van de dj Jens (zaterdag) en feest-dj Mike (zondag) die het toernooi ‘s-middags muzikaal opluisterden. Zondag werd er tevens in samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond een jeugdbeachtoernooi gehouden in het kader van het Junior Beachcircuit.

Wij kunnen terugzien op een geslaagd buitentoernooi. Vandaag (maandag 27 mei) alles verder opgeruimd, met speciale dank aan de recreanten maandagmorgen die in de vorm van een "bootcamp" hun training verruilden voor het oprollen van de belijning van de 38 volleybalvelden.

Verder uiteraard dank aan al onze leden/vrijwilligers die hebben meegeholpen en zonder wie het buitentoernooi niet kan draaien. Gelukkig hebben wij de foto's nog: Daisy (Ex-Dames 3) heeft een prachtige serie foto's geschoten, zeer aan te bevelen om die te bekijken even als de uitslagen op de Stamsite: https://stamvolleybal.com/  en fotos1 en fotos2

 

We hebben 65 gasten en geen leden online