logo Podo Driessen

We hebben de max van 20 teams bereikt en er kan niet meer ingeschreven worden!

Het wedstrijdschema vindt je hieronder als bijlage.

Het Olieballentoernooi vindt plaats op zaterdag 29 december 2018 in Sporthal De Duffelt te Millingen a/d Rijn. Wederom met Podotherapie Driessen als hoofdsponsor van het toernooi, Pension In de Lavinde, Restaurant De Thornsche Molen, Gastenverblijf Slapen bij Ons Thuus, Sascha Janssen (Interim) Administratie als veldsponsors en Kees van der Velden als Cateringsponsor. 

Het concept is inmiddels bekend: ’s middags volleyballen, douchen en omkleden, een heerlijk winterbuffet en vervolgens lekker swingen tijdens de vrijwilligersavond. 
Ingeschreven kan worden door mixteams (minimaal 2 dames) op de verschillende niveaus, recreatieve en competitieteams, in de leeftijd tussen 12 en 85 jaar. 

Iedereen bakt weer
Vanwege het grote succes van vorig jaar vragen wij elk team weer een bakproduct (voor ca 8 personen) in te leveren met als thema: Mis(s)baksel (cake, appeltaart, cup cakes, hartige hapjes, enz.) in te leveren bij de aanmelding van het team zaterdagmiddag. 

Dagprogramma:
10.00 – 12.00 uur: Inlooptraining jeugd
12.00 – 17.30 uur: Olieballentoernooi
Rond 15.00 uur: Gratis Erwtensoep
18.30 – 19.30 uur: Winterbuffet
Vanaf 20.00 uur: Huldigingen en Feestavond met DJ Bob

Winterbuffet
Deelname aan het toernooi is gratis, voor het winterbuffet wordt een bijdrage van € 9,- p.p. gevraagd. De vrijwilligers van Switch ’87 krijgen het winterbuffet gratis aangeboden op voorwaarde dat zij zich tijdig hiervoor aanmelden (een aparte uitnodiging hiervoor volgt nog). 

De bijdrage aan het winterbuffet dient uiterlijk 20 december 2018 te worden overgemaakt op bankrekeningnr. NL61 RBRB 0979.9343.54 RegioBank Leuth t.n.v. Stichting STAM Millingen a/d Rijn met vermelding van naam of team. Hieronder kunt u het aanmeldformulier downloaden.  

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 20 december 2018.

In de lavinde 01

Thornsche

 Logo Sascha

Onsthuus 02kees vd velden

 

We hebben 51 gasten en geen leden online