Zaterdag 28 december organiseert STAM en Switch '87 weer het jaarlijkse Podotherapie Driessen - Olieballentoernooi. Net als voorgaande jaren is het alleen voor mixteams (minimaal 2 dames). Er kan worden ingeschreven door jeugd en senioren (vanaf 12 jaar – 85 jaar) - recreatieve en competitieteams.

Onze toernooisponsors van voorgaande jaren hebben hun ondersteuning weer toegezegd, Podotherapie Driessen is weer hoofdsponsor, In de Lavinde, Gastenverblijf Slapen bij ons Thuus, Sascha Janssen (Interim) Administratie en restaurant De Thornsche Molen als veldsponsors en voor de catering Slagerij Kees van der Velden.  

Iedereen bakt weer

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren vragen wij elk team weer een heerlijk bakproduct (voor ca 8 personen) in te leveren met als thema: bakken met ballen”  (cake, appeltaart, cup cakes, hartige hapjes, enz.) in te leveren bij de aanmelding van het team op zaterdagmiddag.

Winterbuffet
De vrijwilligers van Switch ’87 krijgen het winterbuffet gratis aangeboden op voorwaarde dat zij zich vooraf tijdig hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (een aparte uitnodiging hiervoor volgt nog).
Van de overige deelnemers wordt een bijdrage van € 9,-/p.p. gevraagd. De bijdrage aan het winterbuffet dient vooraf en uiterlijk 20 december 2019 te worden overgemaakt op bankrekening nr. IBAN NL61 RBRB 0979.9343.54 RegioBank Leuth t.n.v. Stichting STAM Millingen a/d Rijn met vermelding van naam of team. 

De inschrijving is al geopend via de site: https://stamvolleybal.com/inschrijven-olielballentoernooi/. Je kunt hieronder ook een inschrijfformulier downloaden.


 

We hebben 59 gasten en geen leden online