Voor de 5x keer was er tijdens het Switch Buitentoernooi ook een competitie voor de CMV-jeugd niveau 4 t/m 6. Traditiegetrouw spelen zij op de zaterdag. Begon de dag nog wat grijs, aan het einde van de zaterdagmiddag kwam de zon toch door. De temperatuur was prima. Deze dag waren ook de CMV-mini’s met veel plezier aan het volleyballen. Een leuke afsluiting van het seizoen om nog eenmaal, en deze keer buiten op het gras te volleyballen.  

Alle Switchteams deden het uitstekend getuige het feit dat alle teams op het podium stonden. Voor foto's van onze mini's, kijk hier.

Mini's Niveau 4  Mini's Niveau 5  Mini's Niveau 6     
1. Switch Mini 4.2     1. Switch Mini 5.1 1. Switch Mini 6.1
2. Switch Mini 4.1 2. Switch Mini 5.2 2. The Phantoms Mini's Niv 6
3. Switch Mini 4.3 3. VoCASA Kanjers 1 3. Dynamiek CMV
4. De meiden van Blok 2 4. OKV Mini's 1 4. Xanthos Mini Mix 6
5. OKV mini's 2 5. VoCASA Kanjers 2
6. VoCASA Kanjers 3

 

Is volleybal jouw favoriete sport? En wil je ook na de competitie nog eens lekker buiten volleyballen met jouw team, vrienden of vriendinnen? Kom dan in het weekend van 2 & 3 juni 2018 naar het buitentoernooi van Switch '87, want voor een echt volleybalfestijn moet je bij Switch zijn.

Dit festijn vindt plaats op het sportpark "De Hove" in Millingen a/d Rijn (oostelijk van Nijmegen in natuurgebied de "Gelderse Poort"). We organiseren al 40 jaar een groot seniorentoernooi, en sinds een paar jaar ook een jeugdtoernooi.

Je kunt inschrijven als CMV-jeugd (9 - 12 jaar), als A-jeugd (16 & 17 jaar), B-jeugd (14 & 15 jaar) of als C-jeugd (12 & 13 jaar). Als je wilt inschrijven let er dan wel op dat je team een volwassen begeleider meeneemt (je trainer, coach of ouder) en jullie moeten zelf voor een teller en een fluiter zorgen.

Teamontvangst en toernooiaanvang
Het jeugdtoernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni en begint om 10.00 uur, maar je moet je wel al om 9.30 uur aanmelden (je kunt natuurlijk ook al vrijdagavond komen). Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen. Voor het aspirantentoernooi kun je voor één dag (zaterdag of zondag) of het hele weekend inschrijven. 

Met de hele vereniging
Misschien vinden jullie het ook wel leuk om met alle jeugdteams naar het toernooi te komen als afsluitactiviteit van het seizoen. Dat kan, eventueel kunnen we voor grote tenten zorgen.

Inschrijving
De inschrijfkosten zijn € 25,- per team voor de A, B en C jeugd en € 15,- per team voor de CMV jeugd en als je mee wilt doen moet je uiterlijk vóór 18 mei 2018 inschrijven (inschrijfkosten A, B en C jeugd twee dagen € 40,-). Inschrijven doe je hier.

 

 

We hebben 349 gasten en geen leden online