Wil jij meer gaan bewegen, dan is volleybal misschien iets voor jou.

De volleybalrecreanten Switch spelen op woensdagavond in de sportzaal in Leuth van 20.30 tot 22.00 en beginnen altijd met wat grond- en baloefeningen en daarna spelen we wat onderlinge partijtjes volleybal.

Een keer in de maand spelen we tegen de recreanten uit Ooij. Dat is de ene keer in Leuth en de andere maand in de sportzaal in Ooij. Ook spelen we een keer per maand tegen de recreanten uit Millingen. Ook dit is de ene keer in Leuth en de andere keer in Millingen.

Heb je interesse? Kom gerust een keertje met ons meedoen op een woensdagavond om te kijken of volleybal iets voor jou is.

Ook is er nog ruimte bij onze diverse andere recreantenteams in Leuth en Millingen. Klik hier voor een overzicht van alle recreantengroepen en de trainingstijden.

Wil jij meer gaan bewegen, dan is volleybal misschien iets voor jou.

De volleybalrecreanten Switch spelen op woensdagavond in de sportzaal in Leuth van 20.30 tot 22.00 en beginnen altijd met wat grond- en baloefeningen en daarna spelen we wat onderlinge partijtjes volleybal.

Een keer in de maand spelen we tegen de recreanten uit Ooij. Dat is de ene keer in Leuth en de andere maand in de sportzaal in Ooij. Ook spelen we een keer per maand tegen de recreanten uit Millingen.

Ook dit is de ene keer in Leuth en de andere keer in Millingen.

Heb je interesse? Kom gerust een keertje met ons meedoen op een woensdagavond om te kijken of volleybal iets voor jou is.

Ook is er nog ruimte bij onze diverse andere recreantenteams in Leuth en Millingen. Klik hier voor een overzicht van alle recreantengroepen en de trainingstijden.

 

Het trainingschema voor het nieuwe seizoen is bekend, zie bijlage.

Alle teams (senioren en jeugd) starten met trainen vanaf maandag 20 augustus (in Leuth en Millingen) met de volgende opmerkingen:

 • de jeugd (basisschool) start op maandag 20 augustus met een inlooptraining.
 • alle tweede jeugdtrainingen starten in de week van 27 augustus.
 • herenrecreanten Leuth beginnen op dinsdag 25 september.
 • de TAC is nog in gesprek met trainers voor heren 1 en 2.
 

Hierbij de teamindeling voor de senioren voor sezizoen 2018-2019. Net als afgelopen jaar hebben we aankomend seizoen 3 herenteams en 3 damesteams.
Dames 1 blijft op de zaterdagmiddag spelen, alle overige teams spelen hun thuiswedstrijden op de donderdagavond.

Dames 1 samenstelling is nog voorlopig. 
Wij zijn nog op zoek naar versterking voor ons 2e en 3e damesteam. Beide teams komen uit in de 2e klasse en worden aankomend seizoen getraind door Niek Latuhihin. De trainingen voor zowel Dames 2 als Dames 3 vindt plaats op de maandagavond. Wil jij volgend jaar graag volleyballen bij Switch ‘87? Neem dan contact op de met Technische Commissie door een mailtje te sturen naar Brigitte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Heren 1 Heren 2 Heren 3
Mark Brugman Henk Jansen Cees Burgers
Mario Frieling Peter Tissen Arno van Eldonk
Rick Stunnenberg Ron van de Weerd Theo Klomberg
Maarten Blom Kai Yasuda Jan van Schoonhoven
Arjan Kregting Koen van Haren Koen Arens
Jordy Sijtsema Tom Erinkveld Jeroen Rentrop
Bertram Grintjes Cor Boer Martijn Bach
Rob de Bruijn Lars Bakker Frits Scholtens
Dames 1 Dames 2 Dames 3
Marise Boer Anita Brandwijk Jolinka Boer
Josephine Borger Yvette Hovens Hanneke van Swelm
Adriënne Kersten Annick Reijmers Mieke van Swelm
Sannah Janssen Naomi Wieland Emmie van Swelm
Patricia Cornelissen Anouk van de Sterren Bo de Bruijn
Ruth Keukens Arrianne Kersten Jolanda Hol
Niké Jurrius Ellis Vissers Daisy Minten
Bo Bosveld Paula Scholtens
 

IMG 20180529 WA0003Gisteravond, 28 mei, was voor alle deelnemers aan de recreantencompetitie het afluitende toernooi in Sporthal De Bongerd in Bemmel. Switch heeft dit seizoen met 3 recreantenteams deelgenomen aan deze regionale competitie. 

Alle teams waren in Bemmel aanwezig voor de laatste wedstrijden. Aan het einde van de avond kon Switch 2 gehuldigd worden met het behaalde kampioenschap. Proficiat!
Dit werd uiteraard in de kantine gevierd met een drankje en hapje. Het was zeer gezellig en de stemming zat er goed in, getuige de foto's.

Bijzonder om te vermelden is dat Switch 2 het hele seizoen te weinig speelsters had door blessures. Hierdoor moesten ze bij elke wedstrijd een beroep doen op de andere 2 teams. Dus eigenlijk is het geen teamprestatie geworden maar een verenigingsprestatie.  

IMG 20180529 WA0000  IMG 20180529 WA0002

 

Zoals gebruikelijk bekijken wij elk jaar na het eind van de competitie welke teams tot welke datum door willen trainen. Daarnaast vervallen veel tweede trainingen. Hierbij het overzicht:

 • Jeugd 
  • CMV - mini's 1, 2 en 3: op de zaterdagen 28 april wel training, 5 mei geen training, 12 en 19 mei wel training, 26 mei en 2 juni geen training (ivm muziekevenement in De Duffelt op 26/5 en Buitentoernooi op 2/6). De laatste training is op zaterdag 9 juni. 
  • CMV - mini's 4, 5, 6:
   • op de maandagen 30 april, 7 mei en 21 mei geen training, op 14 mei, 28 mei, 4 en 11 juni wel training. De laatste training is dus op maandag 11 juni.
   • op donderdag 26 april is de laatste 2e training voor niveau 6.
   • op zaterdag 28 april is de laatste 2e training voor de niveau 4 en 5. 
  • Aspiranten:
   • maandag 30 april, donderdag 3 mei, vrijdag 4 mei en donderdag 10 mei geen training.
   • maandag 7 mei, 14 mei, 28 mei, 4 en 11 juni evenals donderdag 26 april (B2) wel training. De laatste training is dus op maandag 11 juni.
   • vrijdag (Leuth), 11, 18 en 25 mei wel trainen (C1 en B1)
   • De training van de B2 in mei wordt nog bekeken.
 • Senioren (Nevobocompetitie spelend):
  • De trainingen in de meivakantie gaan gewoon door, laatste trainingen op maandag 28 en dinsdag 29 mei (uitgezonderd maandag 21 mei 2e Pinksterdag).
  • Dames 1: laatste 2e training 26 april, verder traint Dames 1 door tot en met 11 juni. 
 • Senioren recreanten:
  • Recreanten Millingen trainen in de meivakantie gewoon door, laatste training 28 en 29 mei (uitgezonderd maandag 21 mei 2e Pinksterdag).
  • Recreanten Leuth trainen ook door in de meivakantie:
   • Heren dinsdagavond: laatste training 29 mei.
   • Dames woensdagavond: laatste training 30 mei.

Uiteraard kan er altijd gebeached worden op De Hove, maar dat moet wel van te voren aangevraagd/gemeld worden bij Emmie van Swelm: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beachvelden zijn naar verwachting vanaf de meivakantie beschikbaar. 

Mochten er vragen of opmerkingen over bovenstaande zijn, laat mij dat dan even weten: Ton van der Knijff, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0481-431956/06-201432476.

 

We hebben 123 gasten en geen leden online