Op donderdag 28 maart overleed Jos Blom, zeer betrokken en gewaardeerde vrijwilliger bij onze vereniging. Eind 2014 kreeg Jos het slechte nieuws dat hij nog maar een jaar te leven had, Jos koos toen voor de kwaliteit van het leven en dat bracht hem nog een bonus van 3 jaar. In de afgelopen jaren bleef hij toch nog actief binnen de vereniging wat hem ook de mogelijkheid bood om zijn tijd vorm te geven.

In 1976 werd Jos lid van het toenmalige Aksios, in 1980 nam hij het wedstrijdsecretariaat over van Fred Hendriks, dat hij vervolgens gedurende 38 jaar tot 2018 met veel overgave heeft gedaan. Hij raakte ook steeds meer betrokken bij andere volleybalactiviteiten binnen en buiten de vereniging. Zo was hij voor de Nevobo regio coördinator voor de Jeugd, organiseerde jeugdtoernooien, was scheidsrechter op divisieniveau zowel voor de zaal als beachvolleybal en nam op een gegeven moment naast het wedstrijdsecretariaat ook nog de ledenadministratie erbij, ook was hij penningmeester bij de Jeugdcommissie.

Daarnaast was hij een vaste vrijwilliger bij het jaarlijkse Buitentoernooi, woensdags zette hij mede de lijnen uit en hielp met het opbouwen van de velden en in het weekend was hij druk bij de wedstrijdadministratie.

Samen met Diny werd hij in 2011 door Koningin Beatrix benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor hun vrijwilligersactiviteiten.

Als waardering voor zijn bijzondere inzet en betrokkenheid werd Jos op 25 maart door het bestuur benoemd tot Erelid van Switch ’87, zodat wij hem ook in de toekomst zullen blijven herinneren en hij als voorbeeld mag gelden voor onze leden.

Wij hebben er veel respect voor hoe hij en Diny de laatste jaren omgingen met zijn ziekte en wensen haar, kinderen, kleinkinderen en overige familieleden veel sterkte om dit zware verlies te verwerken.

Bestuur Sportvereniging Switch ’87 en Stichting Toernooi Activiteiten Millingen.

 

We hebben 113 gasten en geen leden online