Beste Switch sporters,

Het heeft wat langer geduurd dan voorspeld, maar op het moment dat jullie dit lezen is de strijd geleverd, waarvan de uitslag bij voorbaat al vaststond.

Waarom dit kattebelletje? Ik wil hierbij postuum iedereen bedanken voor de geweldige steun op welke wijze dan ook, die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen, na het bekend worden van mijn ziekte. Ik blijk dus nog een bonus van enkele jaren te hebben gekregen.

Vanaf 1980 heb ik met plezier gefunctioneerd als contactpersoon van Switch ’87 met de Nevobo. Vooral om het competitiegebeuren voor jullie zo gladjes mogelijk te laten verlopen, dat ging nog wel eens moeizaam door de begrijpelijke hobbels in de weg. In de beginjaren moest dit nog allemaal schriftelijk en of via de telefoon, de ouderwetse wijze. Nu met internet gaat bijna alles veel vlotter. Schijnbaar heb ik dit toch wel op een redelijke wijze voor elkaar gekregen, want het bestuur heeft mij voorgedragen voor een lintje van de koningin, dat ook gehonoreerd is. Waarvoor ook mijn dank, het was een bijzondere ervaring.

Nu is het tijd voor een opvolger, die het inmiddels al heeft overgenomen. Ik wens Patricia veel genoegen hiermee, want het is door de samenwerking met de leden, en het werken via de site van de nevobo en andere digitale programma’s, een niet zo zware job meer. Ik wens iedereen nog heel veel volleybalplezier en nog vele blessurevrije jaren.

Jos Blom

 

We hebben 77 gasten en geen leden online