Zoals in eerdere berichten te lezen was, hebben we in december 2018 de tevredenheidsenquête afgenomen onder de ABC-jeugd, de mini's en alle ouders en trainers van de jeugd. 

enqueteAllereerst willen wij iedereen heel erg bedanken voor het invullen van deze enquête. Door de grote response (ruim 71%) hebben wij een heel goed beeld kunnen krijgen hoe men over Switch, de trainers, de communicatie en de extra activiteiten denkt.  

Plezier is bij onze aspiranten, naast het beoefenen van een teamsport, één van de belangrijkste redenen om te volleyballen. Van onze aspiranten hebben we het prachtige rapportcijfer 7,7 gekregen. Maar ook ouders zijn tevreden en waarderen onze vereniging met een 7,8. 
Onze mini’s waarderen de extra activiteiten (kamp, Sinterklaas, carnaval etc) bijna allemaal met “leuk” en nog vaker met “heel leuk”. 

Het is voor ons wel duidelijk dat er veel plezier en gezelligheid wordt ervaren binnen de jeugd. Hier zijn we erg blij mee!!

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en gelukkig hebben ouders en kinderen bij de open vragen duidelijk aangegeven wat ze missen of wat er verbeterd kan worden. Dit geeft het bestuur handvatten om de vereniging verder te ontwikkelen en hopelijk te zorgen voor nog meer TEVREDENHEID.

Switch blijft in beweging en gaat hier de aankomende tijd mee aan de slag!!

Mochten je een vraag hebben over het OFO project, dan kunt je deze natuurlijk nog steeds mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Tevredenheidsonderzoek
Patricia, Arrianne, Josephine, Ruth en Paul

 

We hebben 91 gasten en geen leden online