Hoe heette de laatste eigenaar van het café ’t Stupke? Wie traint het eerste van SC Millingen? Waarom was er voor Josylvio in december 2018 reden voor een feestje? Wanneer sloot de Centra de deuren van haar laatste winkel in Millingen? Hoeveel inwoners heeft Kekerdom?

Millingse QuizVorm binnen jouw vereniging een team dat alle vragen kan beantwoorden en doe mee met de eerste Millingse Quiz. Jong, oud, dorpsgek of nieuwe inwoner, je hebt iedereen nodig om de quiz te winnen.


Op woensdag 29 mei 2019 wordt het vragenboek 2019 tussen 19:45 en 20.00 uur bij Café Janssen&Janssen vrijgegeven. Exact om 23.30 uur dienen de vragen met de antwoorden terug te zijn. Binnen drieënhalf uur moeten de verenigingen met hun team de vragen beantwoorden. Alle hulpmiddelen zijn toegestaan. Antwoorden vinden zij op internet, dankzij hulp van de buurman of door ter plaatse te gaan kijken. De tikkende klok voert de druk op. Lukt het om alle vragen op tijd te beantwoorden?


Een dag later, donderdag 30 mei 2019, is het Hemelvaart. De jury gaat in beraad, wikt en weegt de antwoorden en telt de punten. ’s Avonds om 20:30 uur vindt de spannende prijsuitreiking plaats. Om 21.15 uur weten we welke vereniging zich de slimste vereniging van Millingen mag noemen. Vanaf 21.30 uur barst het feest los. De locatie maken we binnenkort bekend.


Iedere Millingse vereniging mag met één of meerdere teams meedoen. Een team bestaat uit minimaal één persoon, maar meer mag. Er is geen maximum. Meedoen kost € 20,- per team


Meld je team aan via het aanmeldformulier op https://millingsequiz.nl/ Leuk dat je er bij bent!

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hebben 89 gasten en geen leden online