We zijn nu ruim een maand verder en inmiddels is er een groep van enthousiaste vrijwilligers die gaat starten met het OFO-project binnen Switch ‘87. Mooi om te zien dat een grote groep leden en ouders bereid is om zich hiervoor in te zetten, uiteindelijk is dat een belangrijke eerste stap voor een succesvol vervolg!

De volgende stap is, onder leiding van Roy Wassen (Nevobo), de startbijeenkomsten van de 3 projectgroepen. Maandag 19 november starten de eerste 2 groepen, om 19.00 en 20.30, op sportpark "De Hove".

  • Opleiden Trainersbegeleiders: Silbia Bach, Marjolein Heijmen, Emmie van Swelm, Bo de Bruijn en Jolanda Kleinjan
  • Tevredenheidsonderzoek: Niké Jurrius, Ruth Keukens, Arrianne Kersten, Patricia Janssen, Josephine Borger en Paul de Waal

Na deze bijeenkomst kunnen de projectgroepen verder zelfstandig aan de slag, en is Roy Wassen beschikbaar voor advies en ondersteuning.

Voor de projectgroep Technische leerlijnen wordt nog een datum gezocht waarop de meeste mensen kunnen.  
Technische leerlijnen: Anita, Dorine/Brigitte, Hanneke/Mieke, Els, Niek/Ellis

Heb je coachende, pedagogische en/of communicatieve kwaliteiten en wil je iets voor Switch’87 betekenen, dan zijn wij op zoek naar jou! Mocht jij je willen aansluiten bij één van de hierboven genoemde werkgroepjes of meer informatie willen hebben, neem dan contact op met Brigitte Rutjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We hebben 34 gasten en geen leden online