Switch heeft een aantal functies die op dit moment niet vervuld zijn (dit seizoen de Tribune nog niet gemist???) en waar we dringend naar op zoek zijn.

Sponsorwerver/Advertenties ophalen
De PR-commissie is al langer op zoek naar één of meerdere mensen die jaarlijks de advertenties willen ophalen voor het clubblad en naar een sponsorwerver(s).

Ophalen Advertenties 
Een keer per jaar een vaste groep adverteerders bezoeken, informeren of alles naar wens is en of ze door willen gaan met adverteren in het Clubblad. Indien adverteerders afhaken eventueel nieuwe benaderen. Tijdsbesteding is afhankelijk van het seizoen: jaarlijks advertenties ophalen in de periode september – november kost je ongeveer 2 dagen.

Sponsorwerver
Vanuit de PR-commissie worden sponsors en adverteerders benaderd en worden periodiek nieuwe afspraken gemaakt. Als sponsorwerver onderhoudt je contact met adverteerders en sponsors, stel je sponsorcontracten op en werf je actief nieuwe sponsors en adverteerders. Tijdsbesteding voor sponsor-/adverteerderswerving is 8 uur per 3 maanden.

gezochtRedactie Tribuneblaadje
Misschien heb je al gemerkt maar sinds dit seizoen is Ton van der Knijff gestopt met de Tribune. Nu zoeken we 1 of 2 personen die 11x per jaar deze taak op zich willen nemen. Elke 2 à 3 weken in de periode september - april, bij de thuiswedstrijden van Dames 1, komt er een Tribune uit. De invulling van de Tribune kun je zelf bepalen: huidige lay-out kan overgenomen worden, maar eigen inbreng en creativiteit wordt zeker gewaardeerd.

Ledenwerver
Deze functie staat al langer op het wensenlijstje van Switch maar tot op heden heeft zich nog niemand gemeld. De taak van een ledenwerver is het op peil houden van het ledenbestand en werving van nieuwe leden, zowel jeugd als senioren. Hierbij kun je denken aan het organiseren van vriendjes-/vriendintrainingen, organiseren van volleybalclinics op scholen in de regio, het actief werven voor deelname aan schoolvolleybaltoernooi, Olieballentoernooi en buitentoernooi.
Ook deze taak kan prima in duo-vorm worden opgepakt.

Mocht je interesse hebben in een van bovenstaande functies of wil je nog meer informatie, neem dan contract op met vrijwilligerscoördinator Diny Blom of Ton van der Knijff (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

We hebben 24 gasten en geen leden online