volleybal15Geen nieuws natuurlijk maar het blijft actueel, het bestuur is opzoek naar nieuwe leden. En niet alleen het bestuur ook verschillende commissies kunnen versterking gebruiken.

Bestuur
Concreet zijn wij binnen het bestuur op zoek voor een nieuwe secretaris, maar ook (nieuwe) leden die binnen het bestuur wat werkzaamheden kunnen overnemen van de voorzitter en zodoende ook wat ervaring kunnen opdoen wat er zoal speelt binnen de vereniging.


TAC
Bij de TAC zoeken wij iemand die de herenlijn onder zijn hoede wil nemen. Daarnaast zoeken wij leden die zaken zoals trainersbegeleiding, verdere ontwikkeling van de trainingsstructuur en opleiding op zich willen nemen.

PR
De PR zoeken wij een nieuwe Webmaster en versterking van de clubbladredactie.


Jeugdcommissie
Ook voor de Jeugdcommissie zijn wij op zoek naar mensen die een aantal taken van het jeugdbestuur kunnen overnemen of verlichten.

Kandidaten hoeven zich niet direct te binden aan een functie maar kunnen ook gewoon eens rondsnuffelen binnen bestuur en commissies. Interesse? Meld je aan bij de bekende personen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wil je weten wat een bestuur en commissie doet of wat de taken van verschillende functies zijn, kijk dan eens in het vrijwilligersboekje, onder downloads. Hier staat alles in wat je weten wilt.

 

We hebben 128 gasten en geen leden online