Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

Onze vereniging heeft samen met STAM ruim 80 vrijwilligers, zie hieronder wie er allemaal als vrijwilliger actief zijn. Mocht je iemand missen, laat het ons even weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bach, Eef
Bach-Brugman, Silbia
Basten, Annie
Blom, Diny
Blom, Maarten
Blom, Meijke
Boer, Els
Boer, Jolinka
Boer, Marise
Borger, Josephine
Brandwijk, Anita
Brandwijk, Esther
Broek, Paul van den
Brugman, Judith
Bruijn, Bo de
Bruijn, Rob de
Buil-Janssen, Nadine
Burg, Marjolein van den
Burgers, Cees
Cornelissen, Ben
Cornelissen, Ellie
Cornelissen, Patricia
Driessen, Jos
Eck, Hella van
Eck, Janneke van
Eck, Jorrit van
Eggermont, Piet
Filet, Marescha
Frieling, Mario
Gesthuizen, Kiki
Grootenboer, Jaco
Haren, Koen van
Hendriks, John
Hennink, Kirsten
Hennink, Marith
Hock-Lentjes, Renske
Hoeven-Neuij, Marleen van der
Hund, Karen
Jansen, Henk
Janssen, Alex
Janssen, Henri
Janssen, Lara
Janssen, Patricia
Janssen, Yasmin
Jurrius, Nikee
Kamerbeek, Natascha
Keijser, Esra de
Kersten, Arrianne
Keukens, Dorine
Keukens, Ruth
Kleinjan, Jolanda
Klerk, Lydia de
Klomberg, Theo
Klomp, Herman
Knijff, Loes van der
Knijff, Ton van der
Kregting, Arjan
Latuhihin, Niek
Leenders-van Hal, Linda
Lentjes, Annie
Mes, Leoard
Mulder-van Eck, Leonie
Papaioannou, Niko
Peeters, John
Peters, Roger
Peterse, Maria
Poolman, Ton
Reijmers, Annick
Rutjes, Brigit
Scholtens, Frits
Scholtens, Paula
Schoonhoven, Jan van
Sijtsema, Jordy
Somer, Ineke
Spann, Lieke
Steinmeijer, Nanny
Sterren, Anouk van de
Stunnenberg, Rick
Swelm, Emmie van
Swelm, Hanneke van
Swelm, Mieke van
Tschopp, Claire
Usmany, Eric
Verwijst, Janne
Vissers, Ellis
Waal, Paul de
Wesenbeek, Hanneke van
Winkels, Mijntje
 

ALV1Het bestuur van Switch '87 nodigt hierbij alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dit keer vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats op woensdag 6 november om 20.00 in de kantine van SC Millingen/Odio op Sportpark De Hove. Hieronder de agenda voor de vergadering. De notulen van de vorige ALV en het jaarverslag van de vereniging wordten per e-mail naar de leden verzonden. De begroting 2020 - 2021 wordt tijdens de vergadering uitgedeeld. 
Wij hopen je te mogen begroeten op woensdag 6 november.

Het bestuur van Switch'87

 

In het clubblad van maart maakten wij melding van de resultaten van de Gebruikersbijeenkomst waar het bestuur niet zo veel vertrouwen uit haalde. Er lijkt nu echter toch wat te bewegen vanuit de gemeente, de barbezetting is aangepast en uitgebreid en men krijgt er ook meer beheerstaken bij.
De pinautomaat is inmiddels geïnstalleerd en als resultaat van onze aanhoudende klachten over onder andere de hygiëne van kleedkamers en douches is er deze zomer groot onderhoud gepleegd: nieuwe vloeren, plafonds en douches. Ook is het volleybalmateriaal samen met Switch geïnspecteerd en als resultaat worden er nieuwe netten geleverd waarbij ook het ophangsysteem wordt verbeterd.

 

volleybal15Geen nieuws natuurlijk maar het blijft actueel, het bestuur is opzoek naar nieuwe leden. En niet alleen het bestuur ook verschillende commissies kunnen versterking gebruiken.

Bestuur
Concreet zijn wij binnen het bestuur op zoek voor een nieuwe secretaris, maar ook (nieuwe) leden die binnen het bestuur wat werkzaamheden kunnen overnemen van de voorzitter en zodoende ook wat ervaring kunnen opdoen wat er zoal speelt binnen de vereniging.


TAC
Bij de TAC zoeken wij iemand die de herenlijn onder zijn hoede wil nemen. Daarnaast zoeken wij leden die zaken zoals trainersbegeleiding, verdere ontwikkeling van de trainingsstructuur en opleiding op zich willen nemen.

PR
De PR zoeken wij een nieuwe Webmaster en versterking van de clubbladredactie.


Jeugdcommissie
Ook voor de Jeugdcommissie zijn wij op zoek naar mensen die een aantal taken van het jeugdbestuur kunnen overnemen of verlichten.

Kandidaten hoeven zich niet direct te binden aan een functie maar kunnen ook gewoon eens rondsnuffelen binnen bestuur en commissies. Interesse? Meld je aan bij de bekende personen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wil je weten wat een bestuur en commissie doet of wat de taken van verschillende functies zijn, kijk dan eens in het vrijwilligersboekje, onder downloads. Hier staat alles in wat je weten wilt.

 

In de media verschijnen met regelmaat berichten over seksuele intimidatie en misbruik die soms jarenlang plaats heeft kunnen vinden binnen sportverenigingen zonder dat dit gesignaleerd werd. Dat er nu meer zaken bekend worden, betekent dat er meer over wordt gesproken en dat is positief. Op die manier kunnen slachtoffers worden geholpen en daders bestraft. Uit onderzoek weten we dat de hoeveelheid slachtoffers vele malen groter is dan hetgeen nu bekend. Eén op acht sporters heeft ooit wel eens te maken gehad met seksuele intimidatie.
Het is moeilijk te verteren dat seksuele intimidatie en misbruik vaak jarenlang plaats heeft kunnen vinden. De gevolgen van seksueel misbruik en intimidatie zijn voor slachtoffers buitengewoon ingrijpend. Vaak hun hele leven lang. NOC*NSF, de aangesloten bonden en de ongeveer 25.000 verenigingen hebben daarom de plicht om seksuele intimidatie en misbruik zoveel mogelijk terug te dringen. Om die reden hebben de sportbonden besloten om een meldplicht in te voeren waardoor bestuurders en begeleiders verplicht worden vermoedens van seksuele intimidatie en misbruik te melden.

De meldplicht houdt kort gezegd het volgende in:

Zodra iemand uit het bestuur van een vereniging of bond vermoedens heeft van een situatie waarin sprake is/ is geweest van seksuele intimidatie of seksueel misbruik, is hij of zij verplicht dit bij de (vertrouwenscontactpersoon van de) bond te melden. Wanneer begeleiders iets weten, zijn zij verplicht dit te melden bij het bestuur van de vereniging.

‘Gewone’ leden krijgen een meldverantwoordelijkheid. Dat houdt in dat als er een vermoeden is van seksuele intimidatie of seksueel misbruik, er melding aan het bestuur moet worden gedaan tenzij dit niet verwacht kan worden van iemand.

Per 1 april 2019 is de meldplicht opgenomen in het tuchtreglement seksuele intimidatie bij het Instituut Sportrechtspraak (ISR). Dit betekent dat dit van toepassing is voor alle (64) sportbonden die voor seksuele intimidatie zaken bij het ISR zijn aangesloten (waaronder Nevobo).

Binnen Switch ‘87 onderstrepen we net als Nevobo en NOC*NSF het belang van deze meldplicht en vragen we iedereen binnen onze vereniging, binnen ieders mogelijkheden, vermoedens van seksuele intimidatie en/ of misbruik te melden bij het bestuur van onze vereniging via onze secretaris Lieke Spann (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wanneer je eerst in vertrouwen wilt sparren dan kun je terecht bij de vertrouwenscontactpersoon van onze vereniging: Voor senioren: Annie Lentjes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0481-432574) en voor jeugd (<18 jaar) Judith Brugman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 024-6633122).

 

We hebben 182 gasten en geen leden online