Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

Tijdens de vrijwilligersavond op 7 januari zijn een 6-tal Switchleden gehuldigd: Bert van Swelm: 50 jaar lid, Esther Brandwijk, Jos Blom, Henk Jansen en Cees Burgers: allen 40 jaar lid en Marian van Thiel: 25 jaar lid. Klik hier voor meer foto's.

DSC 0102 800

 

Ons jubileumjaar loopt ten einde. Wat is het toch weer snel gegaan. We hebben een aantal leuke activiteiten voorbij zien komen dit jaar.

 

Ons volgende jubileumactiviteit is een beachtoernooi voor onze seniorenleden en aspirantenjeugd. Dit zal plaats vinden op zaterdag 25 augustus 2012. Hiervoor gebruiken we de pas aangelegde beachveldjes achter de sporthal. Deze activiteit zal waarschijnlijk 's middags plaats vinden met aansluitend een BBQ. Het geheel zal opgeluisterd worden door een DJ en verzorgd worden met een natje en een droogje.

Tegen die tijd zal ieder seniorenlid en aspirantenlid van Switch een uitnodiging met opgavemogelijkheid ontvangen. Je hebt de mogelijkheid om je individueel op te geven, maar ook als team. Afhankelijk van de animo zal er één veld ingericht worden voor de jeugd en één veld voor de senioren en er zullen teams gevormd worden van drie of vier personen.

Zet de datum alvast in de agenda. We hopen dat heel veel leden zich zullen opgeven en houd de website en het clubblad in de gaten voor meer informatie.

Groet,

De jubileumcommissie

 

In verband met het overlijden van Frits Nieman heeft volleybalvereniging Switch '87 in overleg met de organisatie besloten niet deel te nemen aan de Romeinse Sportdag. De activiteiten van Switch '87 in en rond de sporthal gaan daarom zaterdag niet door.

Het bestuur van Switch '87

 

Wij hebben op zaterdag 12 mei, in het kader van het 25-jarig jubileum, een hele leuke dag gehad. We hadden namelijk een clinic georganiseerd, verzorgd door het eerste damesteam van Sliedrecht Sport (landskampioen van de A-League en bekerwinnaar). Tevens hebben de dames van Sliedrecht een demonstratiewedstrijd gespeeld tegen het eerste herenteam van Switch '87.

In dit damesteam speelt Florieke Eggermont uit Kekerdom, een oud-jeugdlid van Switch '87. Vandaar dat we dit damesteam hadden uitgenodigd.

De jeugd, zowel de mini's / clusters als de aspiranten, hebben aan deze clinic deel genomen. Na beide clinics heeft ons eerste herenteam een wedstrijd gespeeld tegen de dames van Sliedrecht Sport. De handicap voor de dames was dat het net hoger is gehangen dan de normale dameshoogte.

Het was een zeer geslaagde dag; de jeugd heeft genoten en de toeschouwers hebben twee leuke clinics en een leuke demonstratiewedstrijd gezien.

We hadden voor deze dag een fotograaf ingehuurd, Jan Peters. Hij heeft die dag hele mooie foto's gemaakt, waarvoor onze dank.

De foto's vindt je hier.

 

Gegroet,

De jubileumcommissie

 

We hebben 84 gasten en geen leden online