Restaurant de Thornsche Molen in Persingen is een actie gestart, waarbij de gasten een strippenkaart kunnen gebruiken waarmee ze hun sportclub kunnen sponseren. Op zaterdag 6 januari zijn de eerste strippenkaarten door Pierre Vink overhandigd aan Switch ‘87.

Thornsche MolenPierre Vink: “Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”. Begin januari krijgen alle leden van Switch ‘87 een strippenkaart. Bij ieder bezoek aan de Thornsche Molen krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag € 5,00 per volle kaart!!! 

Restaurant de Thornsche Molen is gevestigd in een prachtige molen die een rijke geschiedenis kent. De molen heeft een dijkdoorbraak en conflicten aan de grens doorstaan. Tijdens de tweede wereldoorlog is de molen ten onder gegaan. Vanaf 2005 is gewerkt aan een herbouw en in 2016 is de prachtige nieuwe molen opgeleverd. Naast een infocentrum is er een eigentijds restaurant gevestigd dat gerund wordt door de familie Vink, ook wel bekend van Horecagelegenheid de Vink in Ooij. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een pannenkoek, lunch, borrelhapje of een heerlijk diner. Geniet van de perfecte ligging, het mooie uitzicht en de gezellige sfeer: ouderwets genieten in een modern jasje. 

Restaurant de Thornsche Molen in Persingen is een actie gestart, waarbij de gasten een strippenkaart kunnen gebruiken waarmee ze hun sportclub kunnen sponseren. Op zaterdag 6 januari zijn de eerste strippenkaarten overhandigd aan Switch ‘87. 

Pierre Vink: “Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”. Begin januari krijgen de leden van Switch ‘87 een strippenkaart. Bij ieder bezoek aan de Thornsche Molen krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag € 5,00 per volle kaart!!! 

 

Iris Vink: “Als restauranteigenaar wordt je vaak benaderd om sponsor te worden van een club of vereniging. Wij hebben deze manier van sponsoren bedacht, omdat het zo voor beide partijen een leuke actie is. Voor ons is de eigen regio heel belangrijk en wij zouden het leuk vinden als zij De Thornsche Molen komen ontdekken. Wie dus van lekker eten houdt en daarnaast zijn sportclub wilt steunen kan gebruik maken van de strippenkaart. Restaurant de Thornsche Molen is gevestigd in een prachtige molen die een rijke geschiedenis kent. 

 

Historie

De molen heeft een dijkdoorbraak en conflicten aan de grens doorstaan. Tijdens de tweede wereldoorlog is de molen ten onder gegaan. Vanaf 2005 is gewerkt aan een herbouw en in 2016 is de prachtige nieuwe molen opgeleverd. Naast een infocentrum is er een eigentijds restaurant gevestigd dat gerund wordt door de familie Vink, ook wel bekend van Horecagelegenheid de Vink in Ooij. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een pannenkoek, lunch, borrelhapje of een heerlijk diner. Geniet van de perfecte ligging, het mooie uitzicht en de gezellige sfeer: ouderwets genieten in een modern jasje.

 

We hebben 362 gasten en geen leden online