Switch '87 heeft niet alleen een lange historie van dames-topvolleybal, ook met sponsoring hebben we inmiddels een lange ervaring. Onze sponsors kunnen kiezen uit verschillende vormen om hun naamsbekendheid te vergroten en het imago van hun bedrijf te versterken. Wij zijn actief in het samenwerken met lokale en regionale ondernemers. Als zodanig biedt Switch '87 haar verenigingsmedia zoals het clubblad, jeugdinformatieboekje, Tribune, sponsorbord in de sporthal, bording tijdens wedstrijden, wedstrijdshirts, algemene folder en de website aan voor publiciteit en stimuleert zij haar leden inkopen te doen bij deze ondernemers. Deze samenwerking is belangrijk voor Switch voor publiciteit en bekendheid van haar activiteiten maar ook een onmisbare inkomstenbron. Immers de vereniging beschikt niet over kantinefaciliteiten zoals andere (veld)sporten waaruit inkomsten kunnen worden gegenereerd.

De PR-groep is verantwoordelijk voor de sponsorcontacten, het clubblad Switchat, verzorgt publicaties en benadert adverteerders. Het clubblad komt vier maal per jaar uit in een aantrekkelijke vormgeving. De Tribune - een dubbelzijdig gedrukt A4tje - brengt het laatste nieuws bij elke thuiswedstrijd op donderdagavond. Ook hebben we onze eigen Mijn Club app, waarin sponsors opgenomen zijn.

Koop dus uw benodigdheden bij deze bedrijven: want voor wat hoort wat! Bekijk de complete lijst van onze sponsors en adverteerders. Wilt u ook deel uit maken van onze groep sponsors of adverteerders? Bekijk dan onze sponsorpakketten op de pagina sponsors. Hier treft u een aantal mogelijkheden aan. Uiteraard kunnen wij een specifiek pakket passend binnen uw budget en wensen samenstellen.  

 

We hebben 351 gasten en geen leden online