Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

Restaurant de Thornsche Molen in Persingen is een actie gestart, waarbij de gasten een strippenkaart kunnen gebruiken waarmee ze hun sportclub kunnen sponseren. Op zaterdag 6 januari zijn de eerste strippenkaarten door Pierre Vink overhandigd aan Switch ‘87.

Thornsche MolenPierre Vink: “Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”. Begin januari krijgen alle leden van Switch ‘87 een strippenkaart. Bij ieder bezoek aan de Thornsche Molen krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag € 5,00 per volle kaart!!! 

Restaurant de Thornsche Molen is gevestigd in een prachtige molen die een rijke geschiedenis kent. De molen heeft een dijkdoorbraak en conflicten aan de grens doorstaan. Tijdens de tweede wereldoorlog is de molen ten onder gegaan. Vanaf 2005 is gewerkt aan een herbouw en in 2016 is de prachtige nieuwe molen opgeleverd. Naast een infocentrum is er een eigentijds restaurant gevestigd dat gerund wordt door de familie Vink, ook wel bekend van Horecagelegenheid de Vink in Ooij. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een pannenkoek, lunch, borrelhapje of een heerlijk diner. Geniet van de perfecte ligging, het mooie uitzicht en de gezellige sfeer: ouderwets genieten in een modern jasje. 

Restaurant de Thornsche Molen in Persingen is een actie gestart, waarbij de gasten een strippenkaart kunnen gebruiken waarmee ze hun sportclub kunnen sponseren. Op zaterdag 6 januari zijn de eerste strippenkaarten overhandigd aan Switch ‘87. 

Pierre Vink: “Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”. Begin januari krijgen de leden van Switch ‘87 een strippenkaart. Bij ieder bezoek aan de Thornsche Molen krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag € 5,00 per volle kaart!!! 

 

Iris Vink: “Als restauranteigenaar wordt je vaak benaderd om sponsor te worden van een club of vereniging. Wij hebben deze manier van sponsoren bedacht, omdat het zo voor beide partijen een leuke actie is. Voor ons is de eigen regio heel belangrijk en wij zouden het leuk vinden als zij De Thornsche Molen komen ontdekken. Wie dus van lekker eten houdt en daarnaast zijn sportclub wilt steunen kan gebruik maken van de strippenkaart. Restaurant de Thornsche Molen is gevestigd in een prachtige molen die een rijke geschiedenis kent. 

 

Historie

De molen heeft een dijkdoorbraak en conflicten aan de grens doorstaan. Tijdens de tweede wereldoorlog is de molen ten onder gegaan. Vanaf 2005 is gewerkt aan een herbouw en in 2016 is de prachtige nieuwe molen opgeleverd. Naast een infocentrum is er een eigentijds restaurant gevestigd dat gerund wordt door de familie Vink, ook wel bekend van Horecagelegenheid de Vink in Ooij. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een pannenkoek, lunch, borrelhapje of een heerlijk diner. Geniet van de perfecte ligging, het mooie uitzicht en de gezellige sfeer: ouderwets genieten in een modern jasje.

 

Sportpodologie

Doe een loopanalyse op een van de meest geavanceerde en complete baan van Nederland. In combinatie met een sportpodoloog wordt u optimaal geadviseerd over uw schoeisel en zolen. U wordt gefilmd vanuit 2 kanten om niets te missen van uw dynamiek. Daarbij wordt er ook een dynamische voetplaatanalyse gemaakt om precies te zien hoe u afwikkelt. Niet alleen voor Running, maar ook voor wandel, Indoor, tennis, voetbal, volleybal en hockey is een analyse ontzettend van waarde. Maak een afspraak bij onze Sportpodoloog Lars Huisman zodat u volledig geadviseerd wordt en gebruik kunt maken van een complete analyse.

Speciale deals

Huisman organiseert op afspraak informatie en aanmeetmomenten vanaf 4 personen. Het moment bestaat uit informatie over de sport die u beoefent en het daarbij passend sportschoeisel en uiteraard zal van ieder afzonderlijk een voetanalyse gemaakt worden om zo tot een zo juist mogelijke schoen te komen. Dit alles wordt in combinatie gedaan met onze Sportpodoloog en sportschoenspecilaist Lars Huisman, die u alle ins en outs van uw schoenen kan vertellen. Tijdens de deals krijgt u op schoenen 10% korting en op kleding 20% korting (met uitzondering van sale).

U kunt een afspraak maken via telefoon of mail:

Wij maken van uw schoenenaankoop een onvergetelijke ervaring!

Logo podosport

 

 

De opbrengst van de Sponsor Card van Autobedrijf Pouwels voor Switch '87 over 2016 bedraagt Euro 228. Dat is een mooi bedrag wat bijeen gespaard is door 10 leden. Wat dat betreft kan het natuurlijk nog beter met een vereniging van zo'n 240 leden. Maar op het totaal gezien hebben wij 22% van het totaal bedrag ontvangen dat door Pouwels aan de 17 deelnemende verenigingen is uitgekeerd, dus dat is weer een goede score. Het is een mooi initiatief van Pouwels immers op deze manier profiteren zowel sponsor als vereniging van een sponsorovereenkomst: een echte win-win situatie.

Het kan natuurlijk altijd beter want in de praktijk blijkt dat leden vaak hun Sponsor Card vergeten (leg hem in de auto/handschoenenkastje oid). Mocht je niet (meer) weten hoe het werkt met de Sponsorcard of als je hem kwijt bent: mail of bel even met Ton van der Knijff (06 20432 476/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  

Advertentie clubblad A6 liggend kleur

 

De volgende bedrijven sponsoren onze vereniging: 

Sponsors
Rabobank hoofdsponsor
Huisman Sport Huissen
BNR Bouwstoffen BV Werkendam
Burgers Makelaardij en Assurantiën Leuth
Driessen Appendages
Albert Heijn Van den Hatert
Autobedrijf Pouwels
3Sign Reclame
Erima
Evenementsponsors
Podotherapie Driessen 
Pension In de Lavinde
Gastenverblijf Bij Ons Thuus
Thornsche Molen
Buitengewoon Keukens
Slagerij - Catering Kees van der Velden

Heeft u interesse om onze vereniging te sponsoren? Download dan ons sponsorpakket. Dit vindt u onderaan dit artikel. Hierin vindt u een aantal mogelijkheden, uiteraard kunnen we in overleg met u ook een pakket 'op maat' samenstellen. 

 

De opbrengst van het 2e kwartaal is ontvangen (voor Switch: 20 euro). Autobedrijf Pouwels maakt ons attent op het volgende: 

Over deze periode zijn er elf van de zestien verenigingen die geld ontvangen, samen bijna € 300,=. Het geld is inmiddels overgemaakt, de betreffende verenigingen krijgen hiervan ieder een gespecificeerd overzicht toegezonden. Het komt regelmatig voor dat we achteraf te weten komen dat een klant in het bezit is van een SponsorCard, maar deze niet heeft gebruikt.

Ook klanten die bij het ophalen van de auto aangeven een card te hebben, maar dat die thuis ligt, verzuimen om later het nummer even door te bellen. Dit is steeds een gemiste kans voor de betreffende vereniging. Wellicht is het verstandig het gebruik van de card door uw leden te (blijven) stimuleren.

Wij zullen hier ook meer aandacht aan geven via uitingen bij onze werkplaatsbalie en in de maandelijkse APK-mailing.

Verder kan ik mededelen dat ook Koor ApArt is ingestapt, daarmee staat het aantal deelnemende verenigingen nu op zeventien.

w.g Eric Pouwels

 

 

We hebben 115 gasten en geen leden online