Volleybalvereniging Switch ’87 uit Millingen en Leuth heeft zich aan gemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank verdeelt sponsorgeld aan verenigingen. Als bestedingsdoel hebben wij verder vormgeven van het Technisch jeugdplan gekozen. Dit doel wordt gerealiseerd aangezien wij geselecteerd zijn door de Nevobo om te starten met het technisch ontwikkeltraject.

Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank Rijk van Nijmegen, kan lid worden van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Dit is gratis! Je kunt alleen stemmen als je lid bent! Nog geen lid, meld je dan vóór 31 maart 2018 aan als lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen op www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen worden vóór 15 mei persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking en je mag maximaal 2 stemmen op Switch’87 uitbrengen. De overige stemmen kun je op een andere vereniging uitbrengen.
De stemperiode loopt van 15 tot en met 30 mei 2018. Draag je ons en onze jeugd een warm hart toe, wordt dan lid en breng je stem uit op Switch’87! Je kunt hieronder de flyer downloaden.

Facebookheader Clubkas campagne

 

We hebben 170 gasten en geen leden online