Elk jaar in september/oktober benadert de PR-commissie haar adverteerders weer voor een advertentie in ons clubblad. Vaak praten we ook even bij over de gang van zaken en of men ook dit seizoen weer bij Switch wil adverteren. En voor het overgrote deel van de adverteerders is dat geen probleem en wordt de samenwerking voortgezet. Een enkeling moet afhaken en daar zoeken we dan ook weer vervanging voor. Dit seizoen verwelkomen we 2 nieuwe adverteerders; Schoonmaakorganisatie Mart van den Berg & Zn. en UwMobiliteitspunt.nl.

Logo mart van den BergSchoonmaakorganisatie Mart van den Berg & Zn. is al vele jaren een begrip in Millingen en wijde omgeving. U kunt er terecht voor kantoorreiniging, glasbewassing maar ook voor het schoonmaken van gevels en dakgoten. Tevens hebben een ontstoppingsdienst en de nieuwste schoonmaakservice is Carcleaning. U vindt Mart van den Berg & Zn. op het industrieterrein Molenveld in Millingen. 

Mobiliteitspunt Leuth is ontstaan uit de wens van Autobedrijf Booltink om de klant meerdere mobiliteitsoplossingen aan te kunnen bieden. Wat begon als een idee is uitgegroeid tot een bedrijf met de toepasselijke naam: Uw Mobiliteitspunt.nl!
logo UwmobiliteitspuntMobiliteitspunt heeft alle mobiliteitsoplossingen onder één dak, zodat u mobiel kunt blijven op de manier die het beste past bij uw wensen en voor elk budget. Dus of u nu een dagje erop uit wilt met fiets, scooter of openbaar vervoer of dat u voor uw dagelijkse mobiliteit een auto of scooter wilt aanschaffen, Mobiliteitspunt regelt het voor u. Ook de verhuur van het zonnetreintje loopt via Uw Mobiliteitspunt.nl, Lieskes Wengs in Leuth. 

 

We hebben 157 gasten en geen leden online