De afrekening voor het 4e kwartaal is binnen en daarmee komt het totaal bedrag dat onze leden in 2018 bij elkaar hebben gespaard voor Switch uit op € 238,- . Een mooi bedrag dat we goed kunnen gebruiken binnen de vereniging. Vooral in het 2e kwartaal hebben veel mensen hun SponsorCard gebuikt bij Autobedrijf Pouwels en hadden we de hoogste opbrengst tot nu toe.

SponsorCard3Niet alleen spaar je voor Switch, zelf ontvang je ook korting bij gebruik van de SponsorCard

In de praktijk blijkt dat leden hun Sponsor Card nog weleens vergeten. Tips: stop hem in je portemonnee, in je onderhoudsboekje of leg hem in je handschoenenkastje van je auto. Mocht je niet (meer) weten hoe het werkt met de Sponsorcard of als je hem kwijt bent: mail of bel even met Ton van der Knijff (0481-431956 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

 

sponsorcard 1Het afgelopen kwartaal heeft Switch de hoogste opbrengst behaald met de SponsorCard bij Autobedrijf Pouwels. Dit dankzij onze leden die in het 2e kwartaal tijdens hun onderhoudsbeurten de SponsorCard hebben getoond. Nog niet eerder hebben zoveel leden hun Sponsor Card gebruikt.

Mocht je nog geen sponsorcard hebben ontvangen, vraag het dan even na bij Ton van der Knijff (0481-431956 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Binnenkort met de auto op vakantie, een onderhoudsbeurt of nieuwe banden? Ga dan naar Autobedrijf Pouwels in Millingen. Met je SponsorCard krijg je korting en Switch wordt er ook beter van!

 

VerenigingsappTwee jaar geleden heeft de PR-commissie de Switch app gelanceerd. De app VolleybalNL - Mijn Club bood de mogelijkheid voor Switch om eenvoudig een eigen app in te richten met het verenigingsnieuws, teams en competitie informatie, maar ook om schema’s te plaatsen en een link naar de website.
Helaas stopt de leverancier van de app hiermee en kunnen wij ons contract niet meer verlengen.

De app blijft deels nog live. Maar de hele app zal ergens in de komende maanden offline worden gehaald. 

 

Volleybalvereniging Switch ’87 uit Millingen en Leuth heeft zich aan gemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank verdeelt sponsorgeld aan verenigingen. Als bestedingsdoel hebben wij verder vormgeven van het Technisch jeugdplan gekozen. Dit doel wordt gerealiseerd aangezien wij geselecteerd zijn door de Nevobo om te starten met het technisch ontwikkeltraject.

Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank Rijk van Nijmegen, kan lid worden van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Dit is gratis! Je kunt alleen stemmen als je lid bent! Nog geen lid, meld je dan vóór 31 maart 2018 aan als lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen op www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen worden vóór 15 mei persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking en je mag maximaal 2 stemmen op Switch’87 uitbrengen. De overige stemmen kun je op een andere vereniging uitbrengen.
De stemperiode loopt van 15 tot en met 30 mei 2018. Draag je ons en onze jeugd een warm hart toe, wordt dan lid en breng je stem uit op Switch’87! Je kunt hieronder de flyer downloaden.

Facebookheader Clubkas campagne

 

sponsorcardDe opbrengst van de Sponsor Card van Autobedrijf Pouwels voor Switch '87 in het 4e kwartaal van 2017 is € 47,-. Dat is een mooi bedrag wat bijeen gespaard is door een aantal leden. Het kan natuurlijk altijd beter, want in de praktijk blijkt dat leden vaak hun SponsorCard vergeten. Neem de SponsorCard mee bij het brengen van de auto of bij het ophalen.
Voor het wisselen van winterbanden, uitlijnen van een auto, APK-keuring, nieuwe banden of zelfs een nieuw koplampje; neem je card mee en ontvang korting. Voor elke besteding met de SponsorCard maakt Autobedrijf Pouwels dan 5% van de totale omzet over aan Switch.   

Nu Toyota Scholten is gestopt in Millingen stapt u misschien over naar Autobedrijf Pouwels. Informeer dan bij Ton van der Knijff (06 20432 476 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arrianne Kersten naar de SponsorCard. 

 

We hebben 197 gasten en geen leden online