In de periode oktober - december bezoeken, mailen of bellen de leden van de PR-commissie onze adverteerders. 

Vaak praten we ook even bij over de gang van zaken en of men genegen is het komende seizoen weer bij Switch te adverteren. En voor het overgrote deel van de adverteerders is dat geen probleem en wordt de samenwerking voortgezet. Een enkeling moet afhaken en daar zoeken we dan ook weer vervanging voor. Dit seizoen mogen we als nieuwe adverteerders verwelkomen Bakkerij Selten en tinnegieterij De Tinnen Roos.  

Bij deze bedanken we alle "oude" en nieuwe adverteerders voor hun ondersteuning!

Bakkerij Selten 

SeltenSinds een jaar zijn Peter en Petra weer op het oude vertrouwde adres te vinden voor brood, broodjes, gebak en eigen gebakken koekjes: Heerbaan 25. Bovendien zijn ze ook op zondagochtend geopend zodat je kunt ontbijten met heerlijke verse broodjes van Bakkerij Selten. Elke zondag zijn ze geopend van 8.00 - 11.00. 

Tinnegieterij De Tinnen Roos

Tinnegieterij De Tinnen Roos is sinds de opening van het Kulturhus D’n Ienloop gevestigd aan de Heerbaan 115: het oude Gemeentehuis. In de gieterij wordt een oud ambacht in ere gehouden, maar in een wat moderner jasje gegoten. Er wordt gegoten in tin, Zamac en PU kunststof. Men heeft een eigen collectie, maar men kan ook jouw ontwerp gieten.

In de showroom vind je een aantrekkelijk assortiment van tinnen artikelen, ambachtswerk en streekproducten. Speciaal voor de klant maakt men een geschenk met persoonlijk tintje van. Sfeervol ingepakt of voorzien van een gegraveerde tekst naar keuze.

carousel voorbeeld 01Wil je zelf leren gieten, dan geeft men graag les in de techniek. In de winkel zijn de gietbenodigdheden te verkrijgen om thuis je eigen project te starten. Met de graveermachine kan men uiterst gedetailleerd werken. Zo zetten ze jouw naam graag in de kijker op brievenbusplaatjes, kantoorbordjes of jouw motto op een medaille.

Op zoek naar een leuk uitje? Vanaf voorjaar 2014 kun je in 't Gelders Maakmuseum kennis maken met tal van Hollandse ambachten en krijg je een kijkje in de keuken van het ambachtsbedrijf. Je kunt vrij inlopen, maar men biedt ook geheel verzorgde excursies. 

 

 

 

We hebben 240 gasten en geen leden online