Afdrukken
Hits: 296

Onze jaarlijkse Paasloterij staat weer voor de deur!! Dit jaar met twee nieuwe coördinatoren, nl Marleen en Janneke. Wij wensen beide dames veel succes!

Deze loterij is een belangrijke post van inkomsten voor de vereniging. De opbrengst is bedoeld voor verruiming van de financiële middelen voor de jeugdopleiding.

De lotenverkoop wordt gehouden van zaterdag 6 tot en met zaterdag 20 april 2019, met uitzondering van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april. 
LET OP: deze dagen hebben we dus ook GEEN VERGUNNING, i.v.m. een andere vereniging die in deze periode ook langs de deuren gaat. We vertrouwen op je medewerking!

De loten kosten EURO 0,50 per stuk en in totaal zijn er 3500 loten. De trekking vindt plaats op dinsdag 30 april 2019.

Net als het afgelopen jaar moet het geld ingeleverd worden tijdens de inleveravonden. Het is de bedoeling dat één persoon van het team het opgehaalde geld en de niet-verkochte loten verzamelt bij zijn/haar teamgenoten en IN ZIJN GEHEEL persoonlijk afgeeft aan Marleen van der Hoeven of Janneke van de Wetering. Op deze manier behouden we een goed overzicht welke loten wel en welke niet verkocht zijn.

Marleen en Janneke zijn op maandag 15 april en dinsdag 16 april tussen 19.00 en 20.00 uur aanwezig in de Sporthal om het geld in ontvangst te nemen. Op dinsdag 23 april tussen 18.00 en 20.00 uur kan het geld en de eventuele niet-verkochte loten persoonlijk ingeleverd worden bij Janneke thuis, zie brief voor adres.