Toverkoord1Ook dit jaar heeft Switch zich weer aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. De opbrengst willen we dit jaar besteden aan het aanschaffen van trainingsmateriaal als hulpmiddel voor onze trainers om de trainingen nog aantrekkelijker te maken en op speelse wijze de volleybaltechnieken aan te leren. Dit naar aanleiding van een workshop voor de trainers van Roy Wassen (Nevobo) in het kader van het OFO-project. Uiteraard zijn deze materialen niet alleen voor onze jeugdtrainers beschikbaar maar natuurlijk ook voor de senioren- en recreantenteams.

Wie kunnen er stemmen?
Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. Hiervoor stellen zij in 2019 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar. Wat moeten we nu doen? Zoveel mogelijk stemmen binnenhalen en stemmen kunnen alleen leden van de Rabobank. 
Op dinsdag 14 mei ontvangt elk lid met de post een unieke stemcode. Hiermee kun je dan tussen 14 en 29 mei je stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en je mag maximaal 2 stemmen op Switch ’87 uitbrengen. De overige stemmen kun je op een andere vereniging uitbrengen.

Ik ben klant van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Hoe kan ik dan lid van de Rabobank worden?
Om in mei een stem uit te kunnen brengen op Switch ‘87 dien je als Rabobankklant vóór 1 april lid te zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen. Het lidmaatschap van de Rabobank is kosteloos en vraag je aan via deze link: www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Dus ben je klant van de Rabobank Rijk van Nijmegen, maar nog geen lid van de Rabobank? Wordt kosteloos lid van de Rabobank vóór 1 april en breng tussen 14 mei en 29 mei jouw stemmen uit op Switch.

Wij danken jullie bij voorbaat voor jullie stem!

 

We hebben 70 gasten en geen leden online