In september en oktober zijn onze jeugdleden, mini’s en aspiranten C, weer langs de deuren gegaan en bij familie aangegaan om zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Fanatiek ging onze jeugd vanaf 14 september aan de slag om loten te verkopen. Sommige liepen de hele straat of buurt af, anderen wisten bij familiefeestjes de ooms, tantes, opa’s en oma’s zo gek te krijgen dat ze loten kochten. En niet zonder resultaat, dit jaar zijn er 530 loten verkocht. De opbrengst van de Grote Clubactie komt ten goede aan onze jeugdafdeling, zodat we ook dit seizoen een jeugdkamp kunnen organiseren.

LotenverkopersWij willen alle lotenverkopers heel erg bedankt voor jullie inspanningen. Zoals beloofd was er voor de top 3 verkopers weer een verrassing. Afgelopen maandag werden deze toppers verrast met een bidon met naam en een chocoladeletter.

  1. Milan (JC1)   47 loten
  2. Iris (MC2)       45 loten
  3. Lotte (MC3)    29 loten
  4. Froukje (MC3) 29 loten

Waarbij het team MC3 samen meer dan 100 loten hebben verkocht, top meiden.

Iedereen die een lot heeft gekocht, heel erg bedankt voor uw ondersteuning. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze club. Van de overige 20% wordt door de Grote Clubactie een landelijke loterij georganiseerd, de trekking is woensdag 11 december. De uitslag wordt donderdag 12 december ook op onze website bekend gemaakt.

 

We hebben 101 gasten en geen leden online