Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2019 is bekend! De 47e trekkingsuitslag van de Grote Clubactie is op woensdag 11 december verricht. 
De winnende lotnummers zijn terug te vinden op de website van de Grote Clubactie. Mocht de website nog overbelast zijn, de uitslag is ook als bijlage aan dit bericht toegevoegd.

Klik hier om loten te controleren in de lotchecker.

De lotnummers zijn terug te vinden op uw bankafschrift.
Behalve het checken van uw lotnummer(s) vindt u in de lotchecker ook een aantal speciale aanbiedingen:

 • Quality Wellnessresort, 2e persoon gratis sauna entree
 • Greetz, gratis kaart bij je Greetz-cadeau
 • 20% korting in Masita webshop
 • Fotoboek van Smartphoto met 30% korting
 • 25% korting op een 4 uur skipas bij Snow World
 • € 50,- korting op een vakantie geboekt via Vacanceselect
 • € 20,- korting op 3 indoor skydive sessies pp bij Indoor Skydive Roosendaal

Dit jaar is er door ruim 5.000 verenigingen bijna €8.500.000,- opgehaald. Hiervan gaat 80% direct naar de clubkas en kunnen er weer veel mooie clubdoelen worden gerealiseerd. 
Zo wordt bij Switch de opbrengst besteed aan onze jeugdactiviteiten en dan met name het Jeugdkamp in juni 2020.

Namens Switch '87, bedankt voor je steun!

 

In september en oktober zijn onze jeugdleden, mini’s en aspiranten C, weer langs de deuren gegaan en bij familie aangegaan om zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Fanatiek ging onze jeugd vanaf 14 september aan de slag om loten te verkopen. Sommige liepen de hele straat of buurt af, anderen wisten bij familiefeestjes de ooms, tantes, opa’s en oma’s zo gek te krijgen dat ze loten kochten. En niet zonder resultaat, dit jaar zijn er 530 loten verkocht. De opbrengst van de Grote Clubactie komt ten goede aan onze jeugdafdeling, zodat we ook dit seizoen een jeugdkamp kunnen organiseren.

LotenverkopersWij willen alle lotenverkopers heel erg bedankt voor jullie inspanningen. Zoals beloofd was er voor de top 3 verkopers weer een verrassing. Afgelopen maandag werden deze toppers verrast met een bidon met naam en een chocoladeletter.

 1. Milan (JC1)   47 loten
 2. Iris (MC2)       45 loten
 3. Lotte (MC3)    29 loten
 4. Froukje (MC3) 29 loten

Waarbij het team MC3 samen meer dan 100 loten hebben verkocht, top meiden.

Iedereen die een lot heeft gekocht, heel erg bedankt voor uw ondersteuning. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze club. Van de overige 20% wordt door de Grote Clubactie een landelijke loterij georganiseerd, de trekking is woensdag 11 december. De uitslag wordt donderdag 12 december ook op onze website bekend gemaakt.

 

RABRVN011 Facebookheader

Dinsdag 14 mei hebben alle leden van de Rabobank hun stembiljet met de post ontvangen. Je kunt van 14 t/m 29 mei jouw stem uitbrengen op Switch '87. Dit kan op www.clubkascampagne.nl/rvn. Steun Switch en breng 2 stemmen op ons uit, de overige stemmen kun je op andere verengingen uitbrengen. De opbrengst wordt besteed aan nieuw trainingsmateriaal voor alle jeugd- en seniorenteams. 

 

Ook dit jaar doet Switch weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september komen onze jeugdleden weer langs de deur in Millingen en Leuth met de verloopboekjes. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze vele jeugdactiviteiten. 

Info
De loten worden verkocht voor € 3,00 per stuk. Hiervan gaat € 2,40 naar Switch ‘87 De verkoopboekjes worden deze week uitgedeeld aan onze jeugd. Probeer allemaal zo snel mogelijk te gaan verkopen, het liefst zaterdag 14 september al. Trek je Switch-shirt of trainingsjack aan zodat iedereen kan zien voor welke club jij de loten verkoopt. 

Prijzen
Grote Clubactie logo
Voor de beste drie lotenverkopers hebben we ook dit jaar weer een prijs. 
Als individu kan je meedoen aan de kids-verkoopwedstrijd. Je maakt dan kans op geweldige prijzen, zoals een PlayStation 4. Ook kun je dit jaar een clinic van volleybalster Maret Balkestein winnen! Je maakt al kans op een clinic als je samen met je vriend(in) of teamgenootje samen 50 loten of meer hebt verkocht. Kijk voor meer informatie op https://kids.clubactie.nl/
Bij verkoop van 20 of meer loten ontvang je via Switch een 20-loten-voucher. Met deze voucher krijg je korting op dagjes uit bij Snowworld, Krayz Kangaroo, Bobbejaanland en Optiesport.

Namens onze jeugdleden alvast bedankt voor het kopen!

 

Onze jaarlijkse Paasloterij staat weer voor de deur!! Dit jaar met twee nieuwe coördinatoren, nl Marleen en Janneke. Wij wensen beide dames veel succes!

Deze loterij is een belangrijke post van inkomsten voor de vereniging. De opbrengst is bedoeld voor verruiming van de financiële middelen voor de jeugdopleiding.

De lotenverkoop wordt gehouden van zaterdag 6 tot en met zaterdag 20 april 2019, met uitzondering van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april. 
LET OP: deze dagen hebben we dus ook GEEN VERGUNNING, i.v.m. een andere vereniging die in deze periode ook langs de deuren gaat. We vertrouwen op je medewerking!

De loten kosten EURO 0,50 per stuk en in totaal zijn er 3500 loten. De trekking vindt plaats op dinsdag 30 april 2019.

Net als het afgelopen jaar moet het geld ingeleverd worden tijdens de inleveravonden. Het is de bedoeling dat één persoon van het team het opgehaalde geld en de niet-verkochte loten verzamelt bij zijn/haar teamgenoten en IN ZIJN GEHEEL persoonlijk afgeeft aan Marleen van der Hoeven of Janneke van de Wetering. Op deze manier behouden we een goed overzicht welke loten wel en welke niet verkocht zijn.

Marleen en Janneke zijn op maandag 15 april en dinsdag 16 april tussen 19.00 en 20.00 uur aanwezig in de Sporthal om het geld in ontvangst te nemen. Op dinsdag 23 april tussen 18.00 en 20.00 uur kan het geld en de eventuele niet-verkochte loten persoonlijk ingeleverd worden bij Janneke thuis, zie brief voor adres.

 

 

We hebben 99 gasten en geen leden online