Ook dit jaar doet Switch weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september komen onze jeugdleden weer langs de deur in Millingen en Leuth met de verloopboekjes. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze vele jeugdactiviteiten. 

Info
De loten worden verkocht voor € 3,00 per stuk. Hiervan gaat € 2,40 naar Switch ‘87 De verkoopboekjes worden deze week uitgedeeld aan onze jeugd. Probeer allemaal zo snel mogelijk te gaan verkopen, het liefst zaterdag 14 september al. Trek je Switch-shirt of trainingsjack aan zodat iedereen kan zien voor welke club jij de loten verkoopt. 

Prijzen
Grote Clubactie logo
Voor de beste drie lotenverkopers hebben we ook dit jaar weer een prijs. 
Als individu kan je meedoen aan de kids-verkoopwedstrijd. Je maakt dan kans op geweldige prijzen, zoals een PlayStation 4. Ook kun je dit jaar een clinic van volleybalster Maret Balkestein winnen! Je maakt al kans op een clinic als je samen met je vriend(in) of teamgenootje samen 50 loten of meer hebt verkocht. Kijk voor meer informatie op https://kids.clubactie.nl/
Bij verkoop van 20 of meer loten ontvang je via Switch een 20-loten-voucher. Met deze voucher krijg je korting op dagjes uit bij Snowworld, Krayz Kangaroo, Bobbejaanland en Optiesport.

Namens onze jeugdleden alvast bedankt voor het kopen!

 

RABRVN011 Facebookheader

Dinsdag 14 mei hebben alle leden van de Rabobank hun stembiljet met de post ontvangen. Je kunt van 14 t/m 29 mei jouw stem uitbrengen op Switch '87. Dit kan op www.clubkascampagne.nl/rvn. Steun Switch en breng 2 stemmen op ons uit, de overige stemmen kun je op andere verengingen uitbrengen. De opbrengst wordt besteed aan nieuw trainingsmateriaal voor alle jeugd- en seniorenteams. 

 

Toverkoord1Ook dit jaar heeft Switch zich weer aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. De opbrengst willen we dit jaar besteden aan het aanschaffen van trainingsmateriaal als hulpmiddel voor onze trainers om de trainingen nog aantrekkelijker te maken en op speelse wijze de volleybaltechnieken aan te leren. Dit naar aanleiding van een workshop voor de trainers van Roy Wassen (Nevobo) in het kader van het OFO-project. Uiteraard zijn deze materialen niet alleen voor onze jeugdtrainers beschikbaar maar natuurlijk ook voor de senioren- en recreantenteams.

Wie kunnen er stemmen?
Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. Hiervoor stellen zij in 2019 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar. Wat moeten we nu doen? Zoveel mogelijk stemmen binnenhalen en stemmen kunnen alleen leden van de Rabobank. 
Op dinsdag 14 mei ontvangt elk lid met de post een unieke stemcode. Hiermee kun je dan tussen 14 en 29 mei je stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en je mag maximaal 2 stemmen op Switch ’87 uitbrengen. De overige stemmen kun je op een andere vereniging uitbrengen.

Ik ben klant van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Hoe kan ik dan lid van de Rabobank worden?
Om in mei een stem uit te kunnen brengen op Switch ‘87 dien je als Rabobankklant vóór 1 april lid te zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen. Het lidmaatschap van de Rabobank is kosteloos en vraag je aan via deze link: www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Dus ben je klant van de Rabobank Rijk van Nijmegen, maar nog geen lid van de Rabobank? Wordt kosteloos lid van de Rabobank vóór 1 april en breng tussen 14 mei en 29 mei jouw stemmen uit op Switch.

Wij danken jullie bij voorbaat voor jullie stem!

 

Onze jaarlijkse Paasloterij staat weer voor de deur!! Dit jaar met twee nieuwe coördinatoren, nl Marleen en Janneke. Wij wensen beide dames veel succes!

Deze loterij is een belangrijke post van inkomsten voor de vereniging. De opbrengst is bedoeld voor verruiming van de financiële middelen voor de jeugdopleiding.

De lotenverkoop wordt gehouden van zaterdag 6 tot en met zaterdag 20 april 2019, met uitzondering van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april. 
LET OP: deze dagen hebben we dus ook GEEN VERGUNNING, i.v.m. een andere vereniging die in deze periode ook langs de deuren gaat. We vertrouwen op je medewerking!

De loten kosten EURO 0,50 per stuk en in totaal zijn er 3500 loten. De trekking vindt plaats op dinsdag 30 april 2019.

Net als het afgelopen jaar moet het geld ingeleverd worden tijdens de inleveravonden. Het is de bedoeling dat één persoon van het team het opgehaalde geld en de niet-verkochte loten verzamelt bij zijn/haar teamgenoten en IN ZIJN GEHEEL persoonlijk afgeeft aan Marleen van der Hoeven of Janneke van de Wetering. Op deze manier behouden we een goed overzicht welke loten wel en welke niet verkocht zijn.

Marleen en Janneke zijn op maandag 15 april en dinsdag 16 april tussen 19.00 en 20.00 uur aanwezig in de Sporthal om het geld in ontvangst te nemen. Op dinsdag 23 april tussen 18.00 en 20.00 uur kan het geld en de eventuele niet-verkochte loten persoonlijk ingeleverd worden bij Janneke thuis, zie brief voor adres.

 

 

IMG 20190105 WA0002De Grote Clubactie 2018 is weer ten einde. Vele mini’s en aspiranten C van Switch hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk loten voor de club te verkopen. Een belangrijke actie voor de club omdat er op deze manier weer extra inkomsten zijn voor de club. Gelukkig is hier naar tevredenheid gehoor aan gegeven en met ruim 700 verkochte loten mag dit met recht weer een succesvolle actie genoemd worden. Dit levert Switch een opbrengst van 1.682,30 euro op. Deze opbrengst wordt dit seizoen besteed aan ons Jeugdkamp in mei.

Voor de Top 3 van de verkopers was er nog een verrassing. Zaterdag 5 januari werden ze voor de training in het zonnetje gezet en kregen ze alle drie door Arrianne, Coördinator Grote Clubactie, een Switchshirt met naam overhandigd.

1      Yasmin Janssen met 73 loten
2      Iris Marques met 41 loten
3      Froukje van Alst met 39 loten

Naast deze kanjers waren er nog 7 kinderen die 20 loten of meer hadden verkocht en zij kregen namens de Grote Clubactie de 20-loten voucher met kortingsbonnen. Voor alle mini’s was er na de training nog wat lekkers (de aspiranten krijgen dit maandag!), als dank voor jullie inzet.

 

 

We hebben 200 gasten en geen leden online