Rabo ClubkasMaandagavond 17 juni kwam, tijdens de 1e ronde van de beachcompetitie, Robért Kuster namens de Rabobank de cheque met opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne overhandigen. Behoorlijk wat leden waren hierbij aanwezig. Switch werd blij verrast met het geweldige bedrag van € 1.491,-. Wij bedanken alle mensen die op ons hebben gestemd en de Rabobank voor het beschikbaar stellen van het geld.

 

Thornsche Molen strippenkaartVorig jaar is de Thornsche Molen gestart met een nieuwe sponsoractie. Bij elke besteding van € 15,- ontvang je een stempel op de strippenkaart. Bij 15 stempels is de kaart vol. De klant ontvangt bij een volgend bezoek € 15,- korting op het eten en de vereniging ontvangt € 5,- In 2018 zijn er 9 volle strippenkaarten ingeleverd bij de Thornsche Molen, een mooie opbrengst van € 45,- voor Switch. De strippenkaarten blijven gelden en kunnen ook gewoon dit jaar verder gebruikt worden, de eerste volle kaarten voor Switch zijn alweer ingeleverd. 

Nog geen strippenkaart ontvangen, vraag er een bij de Thornsche Molen of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwe fiets nodig? Indien je je fiets bij Jos van Hees koopt krijgt Switch '87 € 10,- in haar clubkas. Vertel Jos bij aankoop dat je lid van Switch '87 bent en dan komt het vanzelf voorelkaar. Jos van Hees zit tegenwoordig midden in Millingen, loop eens binnen in hun nieuwe zaak: Heerbaan 156, tel 0481-43 23 50, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JosvanHees Biketotaal

 

 

De Nevobo mag in 2022 het WK Volleybal voor vrouwen organiseren. Dat heeft wereldvolleybalbond FIVB afgelopen weekend bekend gemaakt.

Nederland organiseert het WK samen met Polen. De beoogde speelsteden in Nederland zijn Arnhem, Apeldoorn en Rotterdam.

In het bid dat de Nevobo heeft ingediend wordt gesproken over het onderbrengen van de 24 deelnemende teams in 24 verschillende gemeenten, dus mogelijk ook in Millingen.
Scan 0009
Gelderland telt in totaal 54 gemeenten, en de Nevobo wil ze allemaal bij het WK betrekken. Dit gebeurt middels de JOIN volleybal campagne van de Nevobo die er op gericht is meer mensen aan het sporten te krijgen. De voornaamste activiteiten uit deze campagne zijn:

- Clinics op scholen
- Oranje toppers on Tour
- Volleybal on the road
- What’s your talent
- Kaderontwikkeling verenigingen
- Volleybalspeeltuin
- Bedrijven Beachvolleybal
- Sterke verenigingen

Wij hebben naar aanleiding van de publicaties in de Gelderlander contact opgenomen met de Nevobo: In het bidboek heeft men lukraak een aantal vlaggetjes gezet van omliggende gemeenten met sporthallen. Er is met nog geen enkele gemeente een afspraak gemaakt, behalve met Arnhem. 31 januari is er een persconferentie en komt er meer informatie. Wij staan in ieder geval op de lijst als geïnteresseerde vereniging en worden na de 31e verder geïnformeerd.

 

 

Op 15 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2018! Vanaf die dag mogen alle Switch-jeugdleden langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen. De opbrengst gaat dit jaar naar het JEUGDKAMP 2.0 voor onze mini's en aspiranten.

Vanaf 15 september kun je ook online loten kopen van de Grote Clubactie:   https://clubactie.nl/actie/SWITCH872 klik op “Steun ons” en bestel de loten. Koop zelf (en/of stuur link door), maak kans op mooie prijzen en steun onze jeugd.

 

We hebben 87 gasten en geen leden online