Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

Nieuwe volleybalschoenen nodig? Kom dan naar de Mizuno Testdagen bij Huisman Sport in Huissen

Op zaterdag 17 en zaterdag 24 augustus van 9.30 tot 17.00 uur organiseert onze sponsor Huisman Sport in Huissen volleybalschoenen-testdagen in samenwerking met Mizuno. Op deze 2 zaterdagen zal het merk Mizuno aanwezig zijn met de volledige collectie die de leden uitgebreid kunnen aanpassen en testen. Het team van sportpodologen van Huisman Sport Huissen zal daarbij deskundig advies geven over de schoenkeuze.

Tijdens deze zaterdagen krijgen de Switchleden 10% korting op de schoenenaankoop plus een paar gratis Mizuno volleybal kousen en 20% korting op kleding aankopen.

Kortom; ben je van plan om nieuwe schoenen aan te schaffen, loop dan op 17 of 24 augustus binnen bij Huisman Sport Huissen! 

 logo huismansport

 

Rabo ClubkasMaandagavond 17 juni kwam, tijdens de 1e ronde van de beachcompetitie, Robért Kuster namens de Rabobank de cheque met opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne overhandigen. Behoorlijk wat leden waren hierbij aanwezig. Switch werd blij verrast met het geweldige bedrag van € 1.491,-. Wij bedanken alle mensen die op ons hebben gestemd en de Rabobank voor het beschikbaar stellen van het geld.

 

De Nevobo mag in 2022 het WK Volleybal voor vrouwen organiseren. Dat heeft wereldvolleybalbond FIVB afgelopen weekend bekend gemaakt.

Nederland organiseert het WK samen met Polen. De beoogde speelsteden in Nederland zijn Arnhem, Apeldoorn en Rotterdam.

In het bid dat de Nevobo heeft ingediend wordt gesproken over het onderbrengen van de 24 deelnemende teams in 24 verschillende gemeenten, dus mogelijk ook in Millingen.
Scan 0009
Gelderland telt in totaal 54 gemeenten, en de Nevobo wil ze allemaal bij het WK betrekken. Dit gebeurt middels de JOIN volleybal campagne van de Nevobo die er op gericht is meer mensen aan het sporten te krijgen. De voornaamste activiteiten uit deze campagne zijn:

- Clinics op scholen
- Oranje toppers on Tour
- Volleybal on the road
- What’s your talent
- Kaderontwikkeling verenigingen
- Volleybalspeeltuin
- Bedrijven Beachvolleybal
- Sterke verenigingen

Wij hebben naar aanleiding van de publicaties in de Gelderlander contact opgenomen met de Nevobo: In het bidboek heeft men lukraak een aantal vlaggetjes gezet van omliggende gemeenten met sporthallen. Er is met nog geen enkele gemeente een afspraak gemaakt, behalve met Arnhem. 31 januari is er een persconferentie en komt er meer informatie. Wij staan in ieder geval op de lijst als geïnteresseerde vereniging en worden na de 31e verder geïnformeerd.

 

 

Thornsche Molen strippenkaartVorig jaar is de Thornsche Molen gestart met een nieuwe sponsoractie. Bij elke besteding van € 15,- ontvang je een stempel op de strippenkaart. Bij 15 stempels is de kaart vol. De klant ontvangt bij een volgend bezoek € 15,- korting op het eten en de vereniging ontvangt € 5,- In 2018 zijn er 9 volle strippenkaarten ingeleverd bij de Thornsche Molen, een mooie opbrengst van € 45,- voor Switch. De strippenkaarten blijven gelden en kunnen ook gewoon dit jaar verder gebruikt worden, de eerste volle kaarten voor Switch zijn alweer ingeleverd. 

Nog geen strippenkaart ontvangen, vraag er een bij de Thornsche Molen of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwe fiets nodig? Indien je je fiets bij Jos van Hees koopt krijgt Switch '87 € 10,- in haar clubkas. Vertel Jos bij aankoop dat je lid van Switch '87 bent en dan komt het vanzelf voorelkaar. Jos van Hees zit tegenwoordig midden in Millingen, loop eens binnen in hun nieuwe zaak: Heerbaan 156, tel 0481-43 23 50, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JosvanHees Biketotaal

 

 

We hebben 50 gasten en geen leden online