Nieuwe fiets nodig? Indien je je fiets bij Jos van Hees koopt krijgt Switch '87 € 10,- in haar clubkas. Vertel Jos bij aankoop dat je lid van Switch '87 bent en dan komt het vanzelf voorelkaar. Jos van Hees zit tegenwoordig midden in Millingen, loop eens binnen in hun nieuwe zaak: Heerbaan 156, tel 0481-43 23 50, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JosvanHees Biketotaal

 

 

Op 15 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2018! Vanaf die dag mogen alle Switch-jeugdleden langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen. De opbrengst gaat dit jaar naar het JEUGDKAMP 2.0 voor onze mini's en aspiranten.

Vanaf 15 september kun je ook online loten kopen van de Grote Clubactie:   https://clubactie.nl/actie/SWITCH872 klik op “Steun ons” en bestel de loten. Koop zelf (en/of stuur link door), maak kans op mooie prijzen en steun onze jeugd.

 

Het is zover! De Rabobank Clubkas Campagne is gestart.
Vandaag 15 mei, hebben alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen per post een unieke code ontvangen waarmee zij van dinsdag 15 mei tot en met maandag 30 mei 2018 online www.clubkascampagne.nl/rvn hun stem kunnen uitbrengen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

 

DSC02575AMaandag 11 juni kwam Robert Kusters namens de Rabobank de cheque overhandigen van de Clubkas Campagne. Anne mocht namens Switch '87 de cheque met een bedrag van € 634,81 in ontvangst nemen. Een geweldig mooie opbrengst dat ten goede komt aan het verder ontwikkelen van ons technisch jeugdplan.

De PR-Commissie en het bestuur willen graag iedereen die hieraan bijgedragen heeft heel hartelijk bedanken. Natuurlijk bedanken we ook de Rabobank die middels de Clubkas Campagne deze bijzondere manier van sponsoring mogelijk heeft gemaakt.

 

 

De aspiranten- en seniorenteams die spelen in Erimashirts hebben een trainingjack van Erima ontvangen in het kader van de sponsorovereenkomst met HuismanSport/Erima. Inmiddels hebben ook de recreantenteams hun interesse getoond in deze trainingjacks en zijn vervolgens op zoek gegaan om deze direct via internet aan te schaffen en vonden bij Athletesport een aanbieding voor 22 euro/stuk. Gezien het grote prijsverschil (45 euro via Huismansport) is contact opgenomen met onze sponsor die als volgt antwoord:

Reactie Huisman Sport

Athletesport is een paar weken gelden nog bij Radar geweest voor oa hun oplichterspraktijken. Zij doen geen zaken meer met Erima en hebben ook geen voorraad. Erima en ook andere merken hebben via juridische wegen gesommeerd dat hun producten van deze site moeten en dit zal binnenkort ook gebeuren. Misschien dat ze nog via omwegen geleverd krijgen maar dat wordt door diverse merken uitgezocht.

Waarschijnlijk ben je het geld kwijt als je daar iets besteld.

Met vriendelijke groet,

Theo Huisman

Huisman Sport2000

Bestuursbesluit

Overwegende dat de recreantenteams geen kledingbijdrage betalen en gekozen hebben voor een afwijkende kledinglijn (zwarte shirts) die niet geleverd wordt door onze kledingsponsor, heeft het bestuur op de bestuursvergadering van 2 februari besloten dat zij bereid is om, indien een recreantenteam een dergelijk jack wil aanschaffen, de helft van de kosten voor haar rekening te nemen (voorwaarde is wel dat het gehele team een jack koopt, individuele afname is niet mogelijk in het kader van dit besluit). De jacks kunnen gepast en besteld worden via onze kledingcoordinator Hanneke van Swelm. De jacks worden geleverd inclusief Switch opdruk en kosten naar verwachting 45 euro inclusief opdruk.   

 

We hebben 170 gasten en geen leden online