In deze thuiswedstrijd op donderdagavond 21 maart, konden we helaas niet stunten tegen de nr.1. We speelden wel een goede wedstrijd maar wisten slechts 1 set te winnen. Heyendaal D4 was beter op de beslissende momenten en maakten minder fouten.

De eerste set was niet zo best, we moesten duidelijk wennen aan het tempo en niveau van de tegenstander. We konden niet mee en legden te weinig druk in onze service. Hierdoor kon Heyendaal makkelijk aan scoren toekomen. De set werd duidelijk verloren met 14-25.

In set twee gingen we voortvarend van start. Op de services van Patricia en Adriënne liepen we snel uit naar een voorsprong van 5 punten. We kwamen steeds dichter in de buurt van het niveau van Heyendaal en we maakten deze set ook minder fouten. De aanval was goed, vooral de 3-meters van Niké en Dirkje, en verdedigend zaten we er ook bij. We wonnen de set met 25-19.

De derde en vierde set hadden we zeker kansen, maar maakten ze niet. Weer teveel persoonlijke fouten, ook op de belangrijke momenten. Te weinig servicedruk en iets te passief in de aanval. Setstanden 18-25 en 21-25.
Conclusie: Heyendaal gewoon beter. Maar ja, we hadden dan ook niets te verliezen. We zijn ervoor gegaan en hebben hard gewerkt.

Nog 4 wedstrijden te gaan, waarvan 3 in eigen huis. As. donderdag om 20.00 uur spelen we in de Duffelt tegen Trivos, die beduidend lager op de ranglijst staat dan wij. Misschien een overwinning??