Op een redelijke vroege donderdagavond speelden we in Bemmel een stabiele wedstrijd. We waren overduidelijk de betere ploeg, al was het jammer dat de tweede set verloren ging.

In de eerste set ging het gelijk op. We moesten wel wennen aan de bal, veld en lichten. In de passing en verdediging was het prima op orde, getuige de vele middenaanvallen die Patricia kon spelen. Josephine en Dirkje waren lekker op dreef en scoorden veel. In de service lieten we wat liggen, maar na een time-out van Jaco waarin dit werd benadrukt, zetten we veel meer druk. En dat wierp zijn vruchten af, we maakten snelle punten en Kidang had het lastig in de passing. We trokken de set naar ons toe, 19-25.

De tweede set was minder aan onze kant. Kidang had de servicedruk opgevoerd en maakte het ons erg lastig in de passing. We kregen deze niet lekker onder controle en daardoor werd het voor de aanvallers ook moeilijker. Er kon niet lekker worden aangevallen en regelmatig stond er een goed blok. Zelf lieten we het ook weer liggen in de service, er werden weinig series gemaakt. Gevolg, setverlies met 25-19.

Zowel in de derde als vierde set waren wij het beste team. Hele goede service druk en een stabiele passing dankzij Bo. In de aanval was het goed, er werd afwisselend gespeeld. Iedereen had haar bijdrage, in welke vorm dan ook. Als team hebben we vanavond gepresteerd. De derde set werd gewonnen met 16-25 en de vierde set met 15-25.

Op naar volgende week donderdag. Dan spelen we om 19.30 uur een thuiswedstrijd. Tegen de huidige nummer 1, Heyendaal dames 3. Wie weet kunnen we weer voor een stuntje zorgen!