Gisteravond (17-10) een thuiswedstrijd tegen koploper Heijendaal. Tot nu toe 4 wedstrijden gespeeld en alle 4 gewonnen. Wij raken steeds beter op elkaar ingespeeld, en we hadden er zin in!

De eerste set gingen we voortvarend van start. Veel servicedruk, een goede pass en dan kunnen wij alles. Sannah scoorde er flink op los op de middenpositie en ook de overige aanvallers pakten hun punten mee. Zonder al te veel inspanning wonnen we de 1e set overtuigend met 25-13.

Met dezelfde 6 spelers op naar de 2e set. Deze begon toch wat rommelig en we stonden al snel een paar punten achter. Het liep niet zoals in de 1e set. Even een time-out om de rust weer in het team te krijgen en halverwege de set kwamen we weer langs zij. Toch hadden wij moeite om te scoren en kwam Heijendaal bij 22-24 als eerste op setpoint. Deze wisten wij weg te werken en toen kwam Bo aan serve. Met 3 geweldige services van Bo, waar Heijendaal de hele wedstrijd moeite mee had, wonnen wij de 2e set met 26-24.

In de 3e set kwamen Jolinka en Lotte erin. Nu stond er toch wel een heel jong team (4 tieners) binnen de lijnen. De eerste punten waren weer even wennen maar al snel kwamen we weer in ons ritme. Met Sadé deze set op paser/loper positie kwam de pass mooi aan het net, kon Arrianne het spel prima verdelen en werd er verzorgd aangevallen. De set werd door ons gecontroleerd uitgespeeld, 25-20 winst.

In de 4e set was de koek op bij Heijendaal. Veel servicefouten en weinig aanvalskracht was er nog over. Binnen no-time was deze set gespeeld, 25-16 en waren de 5 punten voor ons.
We staan nu op de 2e plaats, 2 puntjes minder dan de koploper.