Na de overwinning van vorige week speelde wij (Dames 2) donderdag 26 september in de Ark van Oost tegen Pegasus 6. Vandaag geen invallers, we gingen deze klus met z’n zevenen klaren.

In de 1e set begonnen we met Sadé als spelverdeler. Vorige week nog als libero, vandaag speelde Sannah weer voluit mee. We gingen goed van start en liepen steeds verder uit op de tegenstander. De pass werd netjes verzorgd waardoor Sadé het spel goed kon verdelen en de aanvallers veelvuldig scoorden. De 1e set werd redelijk eenvoudig gewonnen met 25-15.

IMG 7548 2In de 2e set kwam Emmie erin voor Jolinka. We begonnen rommelig aan de set en stonden al snel achter. Halverwege de set werd het spel beter en scoorden we zelf weer met de aanval. Aan het einde van de set stonden we met 22-21 voor, maar toen werd er aan het net, ondanks een aantal kansen, niet meer gescoord en sleepte de tegenstander de setwinst binnen.

In de 3e set wisselden Arrianne met Sadé van positie. In tegenstelling tot de vorige set kwam de pass nu wel goed en konden we ons snelle aanvalsspel spelen. Emmie scoorden lekker in het midden, Ellis was op dreef aan de buitenkant en ook met de service werden de nodige punten gescoord. Voordat we het wisten was de set met 25-5 gewonnen!

Nu die laatste set nog, dan konden we weer 4 punten bijschrijven. Het was een kopie van de 3e set. Na het 1e puntje aan Pegasus gegeven te hebben kwam Arrianne aan serve. Een aantal directe “ketsers” en mooie aanvallen verder was het 13-1. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en met 25-6 was de overwinning binnen!

Wederom een 3-1 overwinning, we zijn tevreden met de start van de competitie en kijken vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden.