Sportvereniging Switch'87 is een vereniging waar je op elk niveau gezellig kunt volleyballen en waar senioren badminton kunnen spelen.

Jeugd
Beginnen met volleyballen is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Bij de allerkleinsten ligt de nadruk op het vangen en gooien van de bal en het bewegen in het veld. Rond je 7e jaar leer je steeds meer technieken aan. Je speelt competitie tegen andere verenigingen in de vorm van maandelijkse toernooien. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom bij onze vereniging. Heb je nog nooit gevolleybald en wil je eerst kijken of het bij je past, dan kan dat. De eerste 4x kun je gratis meetrainen.
Elke zaterdagochtend traint onze jeugd (5-12 jaar) van 9.00 - 10.00/10.30 in sporthal "De Duffelt".

Ook bij onze aspirantenteams (12 - 18 jaar) is er altijd ruimte voor nieuwe jongens en meiden. Zij spelen hun wedstrijden wekelijks op de zaterdag. Voor meer informatie over de trainingstijden of teams, bel even met Diny Blom: 0481-431918. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Senioren
Heb je ooit volleybal gespeeld of lijkt het je leuk om te leren, kom dan een keer tijdens een trainingsavond langs bij Switch. Het schema vind je hier. Je kunt een paar keer gratis meetrainen om te zien of het bevalt. 
In onze dames en heren competitieteams is meestal wel plaats, soms afhankelijk van het niveau. In augustus 2017 is er een nieuw 3e herenteam gestart dat ook competitie speeld. 
Het is ook mogelijk om met competitieteams mee te trainen zonder zelf aan de competitie mee te doen. Dat gaat natuurlijk in overleg met de trainer en het team. 
Voor senioren: neem contract op met Brigitte Rutjes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het inschrijfformulier kun je hieronder downloaden.

Recreanten
Wil je liever alleen recreatief volleyballen, dan kun je terecht bij een van onze 5 recreantengroepen (dames/heren/gemengd) in Millingen en in Leuth. Een aantal recreanten teams neemt ook deel aan de regionale recreantencompetitie en speelt ongeveer 1x per maand een wedstrijd.

Badminton
Behalve volleyballen kun je bij Switch '87 ook badminton spelen. Op maandagmiddag van 15.30 - 16.30 uur wordt er door een enthousiaste groep dames en heren in Sporthal De Duffelt gebadmintond. 

Contributie
De contributie wordt jaarlijks door de ledenvergadering vastgesteld. Voor aankomend seizoen is er geen verhoging van de contributie. Als je lid wordt, machtig je de vereniging om elk kwartaal de contributie van je rekening af te schrijven. Voor het seizoen 2018-2019 gelden de volgende bedragen, inclusief nevobobijdragen en kledinghuur:

Contributie seizoen 2018-2019 per kwartaal incl. kledinghuur en competitiebijdrage

CMV-mini's (t/m 7 jr)

  €   40,00

Asp. B (14 en 15 jr)

  €   60,00

Seniorencompetitie

  €   76,00

CMV (t/m 11 jr)

  €   51,00

Asp. A (16 en 17 jr)

  €   64,00

Meetrainen senioren

  €   56,00

Asp. C (12 en 13 jr)

  €   57,00

Donateur

  €     7,50

Recreanten

  €   29,00

       
Badminton
 
  €   20,00

Voor senioren en aspirantenteams in de prestatielijn geldt een toeslag van € 16,00 per kwartaal, voor de mini’s bedraagt deze toeslag € 8,00 per kwartaal. De prestatieteams trainen twee keer per week.


De contributie is verschuldigd voor een heel seizoen (van 1 juli t/m 30 juni) en dient per kwartaal vooruit betaald te worden. Het bedrag zal per kwartaal worden geïnd door een machtiging aan Switch '87.

Wijzigingen gegevens
Ga je verhuizen, heb je een ander telefoonnummer, e-mailadres of ben je van bank veranderd, geef dit dan door aan onze ledenadministatie: Jos Blom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hebben 172 gasten en geen leden online