Wij, dames 1 van Sportvereniging Switch’87 uit Millingen aan de Rijn (Gelderland), zijn op zoek naar een nieuwe trainer (m,v). Na 2 leuke jaren in de 1e klasse, nemen we afscheid van onze huidige trainer.
Nu zijn we opzoek naar iemand die samen met ons de uitdaging van het nieuwe seizoen aan wil gaan. Dames 1 Switch is een mix van jeugd en ervaren speelsters dat nu boven in meedraait. En onze doelstelling voor komende jaren is promotie naar de promotieklasse/3e divisie.
Om te blijven verbeteren en toe te werken naar persoonlijke en teamverbetering, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach.

volleybal15Wat zoeken wij in een trainer/coach
– vakkundig en professioneel
– fanatiek en enthousiast
– VT2/3 heeft de voorkeur
– aanwezigheid op trainingsavonden (maandag en donderdag) en tijdens wedstrijden (zaterdag)
– goede interactie met het team

Wie zijn wij?
We zijn een hecht groepje meiden dat gezelligheid én fanatiek volleyballen als gemeenschappelijke deler heeft. Dat dit heel goed samen gaat, hebben we onder andere bewezen door onze positie in de 1e klasse en samen voor de ballen te gaan, elkaar oppeppen en na de wedstrijd ook tijd maken voor een drankje.
We zoeken een trainer die ook deze balans vindt en ons individueel en als team wat kan leren en ook in is voor een grapje, gezelligheid en een drankje na de training of wedstrijd.
Eventueel is een combinatie mogelijk met dames 2e klasse, heren 3e klasse of jeugd.

Informatie
Mocht je meer informatie willen over de teams, de trainingstijden, de vergoeding of eventuele voorwaarden neem gerust contact op met Switch’87 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk eens op www.switch87.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eens te komen kijken bij één van onze wedstrijden/trainingen.

 

We hebben 79 gasten en geen leden online