Hierbij nodigen wij alle (jeugd-) trainers en coaches van Switch weer uit voor de eerste trainersclinic die bij Switch dit seizoen op de agenda staat. 

Zondag 12 november 11.30-13.00 uur a.s.

De clinic vindt plaats in de sportzaal Leuth, Reusensestraat 4 in Leuth. 

Deze clinic wordt gegeven door Joost Vermeesch, trainer Dames 1 en B-jeugd. Tijdens deze zondag worden er 2 thema’s behandeld. Eerst een theoretisch gedeelte over coaching daarna mag iedereen de zaal in voor de passing.
Bij het 2e gedeelte van deze clinic is de bedoeling dat de deelnemers zelf meedoen en meedenken. Dus neem je sportkleding en je zaalschoenen mee, want we gaan gegarandeerd aan de slag!

Let op: deze uitnodiging geldt ook voor de jeugd-hulptrainers!! Voel je vooral welkom om deel te nemen, je kan er erg veel van leren!! 

Graag voor 10 november aanmelden zodat Joost weet hoeveel mensen er ongeveer zijn tijdens de clinic. Aanmelden kan bij Dorine, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Brigitte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet namens de TAC,

Diny Blom
Brigitte Rutjes
Dorine Keukens-Rutjes

 

We hebben 228 gasten en geen leden online