Kristel en Ruth hebben het afgelopen half jaar de trainerscursus VT2 gevolgd in Nijmegen. Vrijdag 19 januari hebben ze beide de Proeve van Bekwaamheid goed afgelegd en daarmee het officiële trainersdiploma behaald. Tijdens de opleiding VT2 leer je om training te geven aan en wedstrijden te begeleiden van jeugd, senioren of recreanten tot en met de 2e klasse van de regio. Ruth en Kristel geven op vrijdagavond samen training aan de Meisjes C1.
Proficiat meiden en we hopen als Switch nog vele jaren te mogen genieten van jullie trainersvaardigheden.

Ook geïnteresseerd om een trainerscursus te volgen? Neem dan contact op het met bestuur of de TAC.

VT2 1 2  VT2 2 2

 

Hierbij nodigen wij alle (jeugd-) trainers en coaches van Switch weer uit voor de eerste trainersclinic die bij Switch dit seizoen op de agenda staat. 

Zondag 12 november 11.30-13.00 uur a.s.

De clinic vindt plaats in de sportzaal Leuth, Reusensestraat 4 in Leuth. 

Deze clinic wordt gegeven door Joost Vermeesch, trainer Dames 1 en B-jeugd. Tijdens deze zondag worden er 2 thema’s behandeld. Eerst een theoretisch gedeelte over coaching daarna mag iedereen de zaal in voor de passing.
Bij het 2e gedeelte van deze clinic is de bedoeling dat de deelnemers zelf meedoen en meedenken. Dus neem je sportkleding en je zaalschoenen mee, want we gaan gegarandeerd aan de slag!

Let op: deze uitnodiging geldt ook voor de jeugd-hulptrainers!! Voel je vooral welkom om deel te nemen, je kan er erg veel van leren!! 

Graag voor 10 november aanmelden zodat Joost weet hoeveel mensen er ongeveer zijn tijdens de clinic. Aanmelden kan bij Dorine, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Brigitte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet namens de TAC,

Diny Blom
Brigitte Rutjes
Dorine Keukens-Rutjes

 

We hebben 200 gasten en geen leden online