Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

In de herfstvakantie, op dinsdag 16 oktober 2018 van 10.00 uur tot ± 14.00 uur, organiseert Switch ’87 weer het jaarlijkse, supergezellige, schoolvolleybaltoernooi in Sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn.

Clinics, speelwijze en spelregels
Om de kinderen bekend te maken met volleybal, de technieken en de spelregels, heeft Switch ´87 aan de groepen 3 t/m 8 van de scholen in Leuth, Kekerdom en Millingen aan de Rijn volleyballes gegeven. Vond je deze lessen zo leuk, schrijf je dan in voor het schoolvolleybaltoernooi met een team (4-6 personen) of individueel.

Informatie over speelwijze en spelregels zijn beschikbaar op school maar kunnen ook worden gedownload van de site van Switch ’87. Daar staat ook nog veel meer informatie over volleybal en onze vereniging: www.switch’87.nl.

Inschrijven en contactadres
Lijkt het je leuk om mee te doen op dinsdag 16 oktober, schrijf je dan zo snel mogelijk in met een team (of individueel en dan proberen wij een team te vormen) via het inschrijfformulier dat je meester of juf van ons krijgt.

De teams moeten zich uiterlijk 10 oktober inschrijven en moeten zelf voor een begeleider zorgen. Voor eventuele hulp om een team in te schrijven, kun je contact opnemen met: Mieke van Swelm, Zalmstraat 5, 6566 CC Millingen aan de Rijn, Tel. 06-1451 2224, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij Mieke kun je het inschrijfformulier inleveren en antwoord op je vragen krijgen.

 

Dinsdagmorgen 25 oktober werd voor de 27e keer het schoolvolleybaltoernooi georganiseerd. Het was gezellig druk, met 15 ingeschreven teams een goede opkomst. De sfeer was al meteen goed en iedereen had er zin in. 

Na een centrale uitleg over alle spelregels, kon iedereen van start. Er werd goed, sportief en gezellig gevolleybald op 4 velden, iedereen had er duidelijk zin in. Vanaf de lijn stond het publiek de spelers luid aan te moedigen en keek de organisatie met trots toe, hoe er gespeeld werd. De kinderen waren fel, sportief en hadden allemaal een positieve ‘wij willen winnen’ mentaliteit.

Uiteindelijk waren de wedstrijden gespeeld en de winnaars bekend:

E 125402 resizedGroep 4/5
1e: Superspookjes
2e: De Bijtjes
3e: De 5 vrienden
4e: De Tigers

Groep 6
1e: Groep 6b
2e: De Aapjes
3e: Girl Power

Groep 7/8
1e: #Fixers
2e: Volleystars
3e: De Raketten
4e: Comeback Derbies

Alle poulewinnaars kregen een prachtige beker. Het beste team van elke groep gaat hun school en de eer van de regio vertegenwoordigen bij de Gelderse kampioenschappen in het voorjaar 2018.

Toen was er nog een prijs te verdelen in de categorie: leukste naam. Dit jaar mocht Piet, onze wedstrijdleider, de winnaar kiezen en dat werd: Girl Power.

1DSC03106Voor alle sportievelingen was er bij het afscheid een lekker zakje lekkers en een pakje drinken. Dat hadden ze wel verdiend na zoveel inspanningen. 
Wij willen alle ouders, broertjes en zusjes, maar ook alle opa’s en oma’s bedanken voor het coachen en toejuichen vanaf de zijlijn; dát maakt de sfeer en de gezelligheid in de zaal.

Verder dank aan alle Switch-aspiranten van Switch ’87, die zo goed waren om een vakantiedag vroeg op te staan om te komen fluiten en tellen. Super gedaan meiden!!!.

Voor de foto’s van deze sportieve dag, klik hier.

En heb je zin om een keer te komen kijken of volleybal jouw sport is? Kom dan op zaterdag naar sporthal de Duffelt, want daar trainen wij van 09.00-10.00. Je mag 4 keer gratis komen meedoen.  

 

SMV Apeldoorn 3Aanstaande zaterdag 24 juni wordt in Houten het NK School Moves Volley (SMV) en het NK Smashball gehouden. Dit jaar nemen maar liefst 2 teams uit Millingen deel aan het NK School Moves Volley. Zowel groep 6 als groep 7 van de Martinusschool werd op zaterdag 13 mei kampioen bij de Regionale kampioenschappen in Apeldoorn.

Bij het NK SMV worden vier titels verdeeld; Niveau 2 (Groep 4/5), Niveau 3 (Groep 6), Niveau 4 (Groep 7) en Niveau 4 (Groep 8). Vanaf 10.30 uur barst de scholenstrijd los, de kampioenen zullen rond 16.00 uur bekend zijn. Publiek is van harte welkom, de toegang is gratis.

Switch wenst de kinderen van groep 6 en 7 veel succes en plezier tijdens het NK!

 

Er hebben zich inmiddels 15 teams ingeschreven voor het schoolvolleybaltoernooi. We beginnen om 10.00 met de wedstrijden, graag om 9.45 in de sporthal aanwezig.

 

SMV Apeldoorn 3Zaterdag 13 mei gingen de kampioenen uit groep 6, 7 en 8 van het Switch Schoolvolleybaltoernooi naar Apeldoorn voor de Provinciale kampioenschappen School Moves Volleybal. 
De
winnaars van de lokale toernooien gingen de strijd met elkaar aan voor een podiumplek op het provinciaal kampioenschap tegen andere groepen van scholen uit Gelderland en Overijssel.

De teams moesten om 12.45 in Apeldoorn zijn in de sporthal bij SV Dynamo. Het team van groep 6 speelde volleybal volgens de spelregels van niveau 3. De kinderen van groep 7 en 8 spelen de wedstrijden op niveau 4. Voor de meeste Switch-kinderen die meededen nogal wennen aangezien ze meestal een niveau (of 2) hoger volleyballen. Alle teams moesten eerst poulewedstrijden spelen.

Het was een zeer succesvolle middag want maar liefst 2 teams, groep 6 en groep 7, van de Martinusschool mogen zich nu Kampioen van Gelderland noemen. De teams hebben een geweldig leuke middag gehad en zaterdag 24 juni in Houten strijden ze voor het landelijk kampioenschap!

 

We hebben 106 gasten en geen leden online