Vrijdagavond 1 maart hadden onze mini's hun eigen carnavalsfeest in de Kaketoe in Leuth. Al voor half 7 stonden er verklede kinderen al klaar voor het feest. Vanaf minuut er wordt de dansvloer bevolkt door een verpleger, diverse legervrouwen, heksen, ninja's, danseressen, een vrouwelijke Max Verstappen en ander mooi verklede jongens en meisjes. Achter de bar staan de meiden van de B1 om onze jeugd te voorzien van drinken, chips en gezonde snacks. Ook nemen ze onze mini’s mee de dansvloer op. Geen moment dat er niemand aan het dansen of hossen is. Het wordt steeds gezelliger. 

Een aantal kinderen verzorgen deze avond een optreden, sommige in groepjes, anderen als duo of zelfs solo. Alle optredens worden met luid applaus en luid gejoel door het jonge publiek ontvangen. 

DSC02837 1En dan opeens gaat de deur open voor hoog bezoek: dubbel hoog bezoek zelfs, want er staan 2 prinsen carnaval op de stoep!
Allereerst verwelkomen we Prins Lars uit Leuth met zijn pages Pleun en Kaatje en voltallige gevolg en dan Prins Skip uit Millingen met zijn pages Lieke en Isa en zijn gevolg. Leuk om te zien dat de Raad van Elf een hoog Switch gehalte heeft (Lotte, Eva, Jelle en Sophie).  

En dan barst het feest pas goed los. De DJ zorgt voor gezellige carnavalsmuziek en de polonaise wordt dan ook veelvuldig gedaan. Na heel wat rondjes door de zaal gehost te hebben, moesten de twee hoogheden helaas alweer door naar volgende verplichtingen. De prinsen en hun pages werden bedankt voor hun komst en alle gezelligheid die ze meegenomen hadden en kregen van Switch een mooie dankmedaille.

Helaas was het feest veel te snel voorbij. Hopelijk zien we volgend jaar iedereen weer op het volgende Switch Carnavalsfeest, voor nu rest alleen nog de foto's.

 

We hebben 90 gasten en geen leden online