RegiokampioenschapOp zaterdag 11 mei heeft Switch '87 N3.2 meegedaan met het regiokampioenschap voor regio Oost-Nederland. 
Al vroeg ging het team op weg naar Elburg. 

In de poule moesten ze 4 wedstrijden spelen tegen andere kampioenen uit de regio. 
3 wedstrijden werden in winst omgezet, en 1 verloren. Dit was tegen Apollo 8 uit Borne. 
Deze wedstrijd werd verloren met 3-1 en 6-1. 

We gingen door naar de halve finale. 
Hier wisten we op een beter set resultaat te winnen. 
De 1e set met 2-1 verloren en de 2e set werd met 4-1 gewonnen. De finale was bereikt. 

Dit was weer tegen Apollo 8 uit Borne. 
Nu ging het goed gelijk op en er werd zeer mooi volleybal gespeeld. 
De 1e set nipt verloren met 2-1. 
Er was nog niets verloren. De 2e set begonnen ze weer erg scherp, 2-0 voor komen. Maar helaas kwam de sterke tegenstander nog terug tot 2-2. 

Na een lange, maar leuke gezellige dag zijn ze voldaan terug gekeerd naar de polder. Keurige 2e plaats voor Switch N3.2. 

Gefeliciteerd Rosalie, Lieke, Yasmijn, Luuk en Jelte. 

 

Kampioen N3 1 N3 2Zondag 14 april speelden de mini's van niveau 1 t/m 3 hun laatste toernooi in Bemmel. Het was een feestelijke dag want Switch N3.1 en N3.2 zijn vandaag samen kampioen geworden. 
Nadat de laatste wedstrijden waren gespeeld stonden beide teams van niveau 3 bovenaan.  

Het onderlinge resultaat moest de winnaar bepalen, dat werd Switch N3.2. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

N3.1: Lois, Hayley, Nikki, Fien en Marit. 
N3.2: Rosalie, Lieke, Yasmijn, Luuk en Jelte.

 

Vrijdagavond 1 maart hadden onze mini's hun eigen carnavalsfeest in de Kaketoe in Leuth. Al voor half 7 stonden er verklede kinderen al klaar voor het feest. Vanaf minuut er wordt de dansvloer bevolkt door een verpleger, diverse legervrouwen, heksen, ninja's, danseressen, een vrouwelijke Max Verstappen en ander mooi verklede jongens en meisjes. Achter de bar staan de meiden van de B1 om onze jeugd te voorzien van drinken, chips en gezonde snacks. Ook nemen ze onze mini’s mee de dansvloer op. Geen moment dat er niemand aan het dansen of hossen is. Het wordt steeds gezelliger. 

Een aantal kinderen verzorgen deze avond een optreden, sommige in groepjes, anderen als duo of zelfs solo. Alle optredens worden met luid applaus en luid gejoel door het jonge publiek ontvangen. 

DSC02837 1En dan opeens gaat de deur open voor hoog bezoek: dubbel hoog bezoek zelfs, want er staan 2 prinsen carnaval op de stoep!
Allereerst verwelkomen we Prins Lars uit Leuth met zijn pages Pleun en Kaatje en voltallige gevolg en dan Prins Skip uit Millingen met zijn pages Lieke en Isa en zijn gevolg. Leuk om te zien dat de Raad van Elf een hoog Switch gehalte heeft (Lotte, Eva, Jelle en Sophie).  

En dan barst het feest pas goed los. De DJ zorgt voor gezellige carnavalsmuziek en de polonaise wordt dan ook veelvuldig gedaan. Na heel wat rondjes door de zaal gehost te hebben, moesten de twee hoogheden helaas alweer door naar volgende verplichtingen. De prinsen en hun pages werden bedankt voor hun komst en alle gezelligheid die ze meegenomen hadden en kregen van Switch een mooie dankmedaille.

Helaas was het feest veel te snel voorbij. Hopelijk zien we volgend jaar iedereen weer op het volgende Switch Carnavalsfeest, voor nu rest alleen nog de foto's.

 

Afgelopen zondag 7 april werd in Nijmegen het laatste minitoernooi van dit seizoen gespeeld voor de mini's van niveau 4, 5 en 6. Aan het einde van de middag waren 2 Switch-teams kampioen. Wij feliciteren alle spelers met het behaalde kampioenschap.

Switch N5-1: Merle, Senna, Puck, Jelle en Mara

Switch N4-1: Floor, Lot, Britt en Mila

Switch 87 N5 1 kampioen  Switch 87 N4 1 kampioen 
Switch N5-1
                                              Switch N4-1

 

carnaval2

Hallo mini’s en ouders,

We organiseren een carnavalsfeest op vrijdag 1 maart 2019 in ‘de Kakatoe’ in te Leuth (achter de Vriendenkring). Het wordt een gezellig, sportief maar vooral muzikaal feest. Ook krijgen we weer bezoek van de Prins(es), Pages en Raad van elf uit Leuth en Millingen aan de Rijn.

Het zou leuk zijn, als je verkleed komt!
Het feest is van 18.30 tot 20.30 uur. Vanaf 20.15 uur zijn jullie ouders welkom om jullie op te komen halen.
Let op: het is niet toegestaan confetti en/of spuitbussen of iets dergelijk mee te nemen. 

Spreek met elkaar af om samen te rijden naar het feest!!!

Driemaal alaaf, en tot dan. Wij hebben er al zin in.

Diny, Els, Mieke, Renske en Nadine
Jeugdcommissie Switch ‘87

 

We hebben 149 gasten en geen leden online