Afgelopen zondag 7 april werd in Nijmegen het laatste minitoernooi van dit seizoen gespeeld voor de mini's van niveau 4, 5 en 6. Aan het einde van de middag waren 2 Switch-teams kampioen. Wij feliciteren alle spelers met het behaalde kampioenschap.

Switch N5-1: Merle, Senna, Puck, Jelle en Mara

Switch N4-1: Floor, Lot, Britt en Mila

Switch 87 N5 1 kampioen  Switch 87 N4 1 kampioen 
Switch N5-1
                                              Switch N4-1

 

Vrijdagavond 1 maart hadden onze mini's hun eigen carnavalsfeest in de Kaketoe in Leuth. Al voor half 7 stonden er verklede kinderen al klaar voor het feest. Vanaf minuut er wordt de dansvloer bevolkt door een verpleger, diverse legervrouwen, heksen, ninja's, danseressen, een vrouwelijke Max Verstappen en ander mooi verklede jongens en meisjes. Achter de bar staan de meiden van de B1 om onze jeugd te voorzien van drinken, chips en gezonde snacks. Ook nemen ze onze mini’s mee de dansvloer op. Geen moment dat er niemand aan het dansen of hossen is. Het wordt steeds gezelliger. 

Een aantal kinderen verzorgen deze avond een optreden, sommige in groepjes, anderen als duo of zelfs solo. Alle optredens worden met luid applaus en luid gejoel door het jonge publiek ontvangen. 

DSC02837 1En dan opeens gaat de deur open voor hoog bezoek: dubbel hoog bezoek zelfs, want er staan 2 prinsen carnaval op de stoep!
Allereerst verwelkomen we Prins Lars uit Leuth met zijn pages Pleun en Kaatje en voltallige gevolg en dan Prins Skip uit Millingen met zijn pages Lieke en Isa en zijn gevolg. Leuk om te zien dat de Raad van Elf een hoog Switch gehalte heeft (Lotte, Eva, Jelle en Sophie).  

En dan barst het feest pas goed los. De DJ zorgt voor gezellige carnavalsmuziek en de polonaise wordt dan ook veelvuldig gedaan. Na heel wat rondjes door de zaal gehost te hebben, moesten de twee hoogheden helaas alweer door naar volgende verplichtingen. De prinsen en hun pages werden bedankt voor hun komst en alle gezelligheid die ze meegenomen hadden en kregen van Switch een mooie dankmedaille.

Helaas was het feest veel te snel voorbij. Hopelijk zien we volgend jaar iedereen weer op het volgende Switch Carnavalsfeest, voor nu rest alleen nog de foto's.

 

Switch N4 2 kampioen1  Switch N6 1 kampioen

Zondag 16 december was het laatste minitoernooi voor niveau 4 t/m 6 in de najaarscompetitie.

Maar liefst 5 teams van Switch maakten nog kans op het kampioenschap. Het leuke was dat de wedstrijden deze zondag in Millingen waren. Dus alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s konden onze jongens en meiden komen aanmoedigen. Voor een aantal teams stond het eigenlijk al vast dat ze kampioen zouden worden, de concurrentie stond al op grote afstand,  voor andere teams was het nog spannend aangezien de nr’s 2 op een kleine achterstand stonden.

Maar iedereen was in topvorm en de wedstrijden werden gewonnen. Aan het einde van het toernooi hadden we 5 kampioenteams! Proficiat allemaal met jullie geweldige prestatie.

Switch N5 2 kampioen  Switch N4 1 kampioen  Switch N5 1 kampioen

 

carnaval2

Hallo mini’s en ouders,

We organiseren een carnavalsfeest op vrijdag 1 maart 2019 in ‘de Kakatoe’ in te Leuth (achter de Vriendenkring). Het wordt een gezellig, sportief maar vooral muzikaal feest. Ook krijgen we weer bezoek van de Prins(es), Pages en Raad van elf uit Leuth en Millingen aan de Rijn.

Het zou leuk zijn, als je verkleed komt!
Het feest is van 18.30 tot 20.30 uur. Vanaf 20.15 uur zijn jullie ouders welkom om jullie op te komen halen.
Let op: het is niet toegestaan confetti en/of spuitbussen of iets dergelijk mee te nemen. 

Spreek met elkaar af om samen te rijden naar het feest!!!

Driemaal alaaf, en tot dan. Wij hebben er al zin in.

Diny, Els, Mieke, Renske en Nadine
Jeugdcommissie Switch ‘87

 

DSC02687 1Zaterdag 27 oktober was er de engste en griezeligste training van het jaar: Halloweentraining. Echter om 9.00 stonden de vampiers, heksen, skeletten en heksen nog buiten in de kou. De deur van de sporthal wilde niet open. Na wat heen en weer gebel, kon Mieke de sleutel op halen. Toen snel naar binnen en alles klaarzetten en versieren. Om 9.30 konden we dan toch beginnen met de training. Eerst met z’n allen een mooie groepsfoto maken, de papa’s en mama’s waren ‘s ochtend al druk in de weer geweest om hun zoon of dochter zo mooi en eng mogelijk te schminken.

Er waren ruim 40 kinderen in de hal en om dat in goede banen te leiden, werden de kinderen verdeeld in 2 groepen: niveau 1, 2 & 3 en niveau 4, 5 & 6.
Els had aan de ene kant van de hal een circuitje uitgezet met blindvolleybal, pass-oefening, serveeroefening met hoepels en een wedstrijdje spelen tegen Hanneke.

Aan de andere kant van de hal werd er een groot spel gedaan, soort van slagbal maar dan met volleybal elementen. Hier werd de groep verdeeld in een slag- en een veldteam. De bedoeling was dat er telkens een kind van het slagteam de bal met een opslag in het veld speelde en dan via de allerlei obstakels proberen het volgende honk te bereiken voor het veldteam de bal in de dunk had gespeeld. Had de speler het thuishonk bereikt, dan had hij een punt verdiend voor zijn team!! Het veldteam probeerde door een goed gespeelde vanggooi zo snel mogelijk de bal naar de dunker te krijgen om een speler uit te gooien.

IMG 20181027 WA0012Aan het einde werd de mooiste/griezeligste mini van de dag uitgekozen. Bij de oudste kinderen werd Demi uitgeroepen tot Griezeligste van de Dag en bij de jongste jeugd werd Fien tot Griezeligste van de Dag gekozen!

We bedanken alle ouders die hebben geholpen met opbouwen en opruimen. Top! 
Via deze link kunnen jullie de foto’s zien van deze griezeltraining. 

En volgend jaar natuurlijk weer een Halloweentraining! 

 

 

 

We hebben 104 gasten en geen leden online