Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

Zaterdag 30 november hadden de mini's van Switch een speciale training, een heuse Pietentraining. Veel kinderen kwamen in hun Pietenpakje naar de versierde sporthal. Daar waren al 2 Pieten aanwezig die de warming-up voor de kinderen verzorgden, de hele zaal werd door de Pieten gebruikt.

20191130 10Na de warming-up werden de kinderen in groepjes verdeeld. De trainers hadden diverse opdrachten met een Sinterklaasthema, zoals woordenspel, pakjes naar de overkant brengen en pepernoot sjoelen. De kinderen waren, met hulp van een grote groep aspiranten, enthousiast en fanatiek bezig. Aan het einde van de training werd er nog tikkertje gedaan samen met de Pieten. Na afloop kregen alle kinderen een cadeautje en een zakje pepernoten. Uiteraard ging de hele groep op de foto met de Pieten.

Al met al een zeer geslaagde pietentraining. Voor foto's van deze ochtend, kijk hier.

 

Zaterdag 26 oktober waren Rosalie en Tess mini van de maand oktober.
Hierbij het verslagje namens Rosalie en Tess:

Vandaag waren wij mini van de maand!

Dames 1 speelde tegen Pegasus en daar mochten wij bij zijn!

We kregen een mooi T-shirt en mochten mee warm lopen met de speelsters. Dat was leuk, maar ook wel vermoeiend zeg..poeh poeh!

Vervolgens samen de tactiek doorgenomen en toen kon de wedstrijd beginnen. 
We mochten allebei 1x opslaan en kregen allebei de bal weer teruggespeeld van de tegenpartij. 
Het was even net of we echt meededen met de wedstrijd. 

Als hulp bij het tellen hadden we het erg druk. 
De wedstrijd was spannend dus de punten vlogen heen en weer. 
Gelukkig won Swikaros uiteindelijk met 3-1. Dat moest gevierd worden! 
We hadden dan ook een lekkere chocolade reep meegenomen die we mochten geven aan onze topper van de dag: Dirkje!! 

Daarna werden onze t shirts volgeschreven met handtekeningen en mochten we een echte team foto maken.

Het was een hele leuke middag, heel erg bedankt!

Rosalie en Tess

 

Algemeen
Wij geven hier de spelregels weer van de Nevobo voor het seizoen 2019 - 2020, ze zijn als bijlage onder aan dit bericht gevoegd. Meer informatie is te vinden op www.volleybal.nl (kiezen voor Cool Moves Volley).

Leeftijdsgrenzen
Het is toegestaan om in het CMV maximaal één niveau lager te spelen dan het niveau waar de speler officieel in hoort te spelen (conform de gestelde leeftijden). Het is wel toegestaan om hoger te spelen dan het niveau dat bij de leeftijd past. 

Aantal spelers 
Vanaf seizoen 2017 – 2018 mag er in plaats van met 4 spelers, ook met 3 spelers een wedstrijd gespeeld worden. Als je er voor kiest om met 3 spelers te starten mag je niet halverwege toch met 4 spelers spelen. Andersom, met 3 in plaats van 4 spelers (vanwege bijvoorbeeld een blessure), mag natuurlijk wel.

 

We hebben 175 gasten en geen leden online