Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

IMG 20191021 WA0000Wij zijn vandaag, maandag 21 oktober, weer gestart met onze jaarlijkse serie schoolvolleybalclinics voor de basisscholen in Leuth, Kekerdom en Millingen. Vanaf deze week t/m eind november krijgen de kinderen van de groepen 1 t/m 8 tijdens de reguliere gymlessen gedurende drie sessies les in volleybal. De clinics worden gegeven door Kim Wolswijk van de NEVOBO en Mieke van Swelm, Natascha Peters en Renske Hock namens Switch '87. Het schema is als volgt:

  • St Martinusschool Millingen: vanaf 21 oktober t/m 7 november, de groepen 1 t/m 7 
  • 't Bijenveld Leuth: dinsdag 12, 19 en 26 november, de groepen 1 t/m 8
  • Sint Laurentiusschool Kekerdom: vrijdag 15, 22 en 29 november, de groepen 3 t/m 8

      Het afsluitende schoolvolleybaltoernooi vindt dit jaar in het voorjaar plaats. Over de precieze datum wordt later gecommuniceerd. De groepen 8 van de St. Martinusschool bieden we de clinics later in het schooljaar aan zodat het aansluit bij het schoolvolleybaltoernooi.

Zin in een leuke teamsport? Onze jeugd (5-12 jaar) traint elke zaterdagochtend vanaf 9.00 uur. Kom eens kijken tijdens de trainingen in Sporthal De Duffelt, je mag gratis 3x meedoen.  

 

In de herfstvakantie op dinsdagmorgen 15 oktober van 09.00 - 11.30 uur verzorgen de samenwerkende sportaanbieders: De Hazenkamp, dansschool D&D, sportvereniging Switch '87, korfbalverenigingen Odio en Klimop samen met kinderopvang Humankind een gratis sportinstuif voor alle basisschoolkinderen uit de regio in de leeftijd van 4 - 12 jaar.
Je kunt meedoen en kennis maken met allerlei verschillende sport en spelactiviteiten: turnen - freerunnen - dansen - korfbal - volleybal, dus voor elk wat wils.

Sport en spelMeer informatie
Locatie: sporthal De Duffelt, Millingen aan de Rijn.
Inschrijven deelnemers: 09.00 - 09.15 uur.
Trek gemakkelijk zittende (sport)kleding en sportschoenen aan.

Deze activiteit is onderdeel van Sport4fun, onderdeel van Sportstimulering Berg en Dal. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Sportinstuif Flyer 15 oktober.pdfFlyer Sportinstuif
 

DSC 113Op zaterdagmiddag 25 mei staat de JoinVolleybalTourbus op het sportpark "De Hove". Een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die tussen de velden worden opgesteld. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen en als een professional duiken naar een bal. Leuk als je tussen door even moet wachten op de volgende wedstrijd.

Maar niet alleen leuk voor de jeugd ook volwassenen kunnen eens kijken hoe hard hij of zij kan smashen!

De bus is al een paar keer in Millingen geweest tijdens de Sport- en speldagen die Switch mede met de Hazenkamp heeft georganiseerd.

 

Maandag 19 augustus 2019 organiseert volleybalvereniging Switch ’87 een open training voor alle kinderen van Millingen, Kekerdom, Leuth en omgeving. Als je eens wilt uitproberen of volleybal iets voor jou is, maar ook als je al lid bent van Switch, je bent van harte welkom.

Plaats: Sporthal ‘De Duffelt’ in Millingen aan de Rijn
Tijd:     Basisschool groep 2 t/m 6 van 15.30-16.30 uur
             Basisschool groep 7 t/m 8 van 16.30-18.00 uur

volleybal20Training
Onze professionele trainer, Niek Latuhihin, zal samen met een aantal assistent-trainers een leuke open training verzorgen. Dit zal een speelse training zijn om het seizoen te openen en op een gezellige, sportieve manier kennis te maken met volleybal.
Deelname is gratis en verplicht tot niets. Neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Aanmelden
Vooraf even aanmelden is wel handig. Dan weet Niek hoeveel enthousiaste kinderen er ongeveer komen. Voor aanmelding en/of vragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bel 0481-354984).

Namens de trainers en de jeugdcommissie van Switch '87, Els Boer

 

Maandag 3 september zijn we weer gestart met onze jaarlijkse serie schoolvolleybalclinics voor de basisscholen in Leuth, Kekerdom en Millingen. In de komende weken krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 tijdens de reguliere gymlessen gedurende drie sessies les in volleybal. De clinics worden gegeven door Johan Strokap van de NEVOBO, Hanneke van Swelm en Jesse van Deelen met assistentie van Natascha Kamerbeek. Het schema is als volgt:

  • 't Bijenveld Leuth: dinsdag 4, 11 en 18 september, de groepen 1 t/m 8
  • Sint Laurentiusschool Kekerdom: maandag 3 ,10 en 17 september, de groepen 4 t/m 8
  • St Martinusschool Millingen: vanaf 24 september t/m 11 oktober, de groepen 3 t/m 8

Ter afsluiting vindt voor de groepen 4 t/m 8 op dinsdag 16 oktober het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi plaats. De clinics worden mede mogelijk gemaakt door financiele ondersteuning in het kader van Sportstimulering van de gemeente Berg en Dal en de NEVOBO.

Zin in een leuke teamsport? Onze jeugd (6-12 jaar) traint elke zaterdagochtend vanaf 9.00 uur. Kom eens kijken tijdens de trainingen in Sporthal De Duffelt, je mag gratis een paar keer meedoen. 

 

We hebben 151 gasten en geen leden online