Maandag 19 augustus 2019 organiseert volleybalvereniging Switch ’87 een open training voor alle kinderen van Millingen, Kekerdom, Leuth en omgeving. Als je eens wilt uitproberen of volleybal iets voor jou is, maar ook als je al lid bent van Switch, je bent van harte welkom.

Plaats: Sporthal ‘De Duffelt’ in Millingen aan de Rijn
Tijd:     Basisschool groep 2 t/m 6 van 15.30-16.30 uur
             Basisschool groep 7 t/m 8 van 16.30-18.00 uur

volleybal20Training
Onze professionele trainer, Niek Latuhihin, zal samen met een aantal assistent-trainers een leuke open training verzorgen. Dit zal een speelse training zijn om het seizoen te openen en op een gezellige, sportieve manier kennis te maken met volleybal.
Deelname is gratis en verplicht tot niets. Neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Aanmelden
Vooraf even aanmelden is wel handig. Dan weet Niek hoeveel enthousiaste kinderen er ongeveer komen. Voor aanmelding en/of vragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bel 0481-354984).

Namens de trainers en de jeugdcommissie van Switch '87, Els Boer

 

DSC 113Op zaterdagmiddag 25 mei staat de JoinVolleybalTourbus op het sportpark "De Hove". Een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die tussen de velden worden opgesteld. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen en als een professional duiken naar een bal. Leuk als je tussen door even moet wachten op de volgende wedstrijd.

Maar niet alleen leuk voor de jeugd ook volwassenen kunnen eens kijken hoe hard hij of zij kan smashen!

De bus is al een paar keer in Millingen geweest tijdens de Sport- en speldagen die Switch mede met de Hazenkamp heeft georganiseerd.

 

Het begint al een traditie te worden, de inlooptraining net na de zomervakantie. Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging Switch ’87 weer een inlooptraining, en wel op maandag 20 augustus 2018 voor alle kinderen van Millingen, Kekerdom en Leuth. Als je eens wilt uitproberen of volleybal iets voor jou is, maar ook als je al lid bent van Switch, ben je van harte welkom.

IMG 20170828 WA0004Plaats: Sporthal "De Duffelt" in Millingen aan de Rijn
Tijd: Groep 2, 3 & 4 van 15.30-16.30 uur,
        Groep 5 & 6 van 16.30-17.30 uur, 
        Groep 7 & 8 van 17.30-18.30 uur.

Training
Onze professionele trainer Niek Latuhihin zal samen met een aantal assistent-trainers een leuke inlooptraining verzorgen. Dit zal een open, speelse training zijn om het seizoen te openen en op een gezellige, sportieve manier kennis te maken met volleybal.

Deelname is gratis en verplicht tot niets. Neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Aanmelden
Vooraf even aanmelden is wel even handig. Dan weten Niek hoeveel enthousiaste kinderen er ongeveer komen. Voor aanmelding en/of vragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bel 0481-354984).

 

Maandag 3 september zijn we weer gestart met onze jaarlijkse serie schoolvolleybalclinics voor de basisscholen in Leuth, Kekerdom en Millingen. In de komende weken krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 tijdens de reguliere gymlessen gedurende drie sessies les in volleybal. De clinics worden gegeven door Johan Strokap van de NEVOBO, Hanneke van Swelm en Jesse van Deelen met assistentie van Natascha Kamerbeek. Het schema is als volgt:

  • 't Bijenveld Leuth: dinsdag 4, 11 en 18 september, de groepen 1 t/m 8
  • Sint Laurentiusschool Kekerdom: maandag 3 ,10 en 17 september, de groepen 4 t/m 8
  • St Martinusschool Millingen: vanaf 24 september t/m 11 oktober, de groepen 3 t/m 8

Ter afsluiting vindt voor de groepen 4 t/m 8 op dinsdag 16 oktober het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi plaats. De clinics worden mede mogelijk gemaakt door financiele ondersteuning in het kader van Sportstimulering van de gemeente Berg en Dal en de NEVOBO.

Zin in een leuke teamsport? Onze jeugd (6-12 jaar) traint elke zaterdagochtend vanaf 9.00 uur. Kom eens kijken tijdens de trainingen in Sporthal De Duffelt, je mag gratis een paar keer meedoen. 

 

beachen minis 5Vanaf volgende week, vrijdag 18 mei, is het voor onze mini's niveau 4 t/m 6 en de C1 en C2 weer mogelijk om op vrijdagmiddag te gaan beachvolleyballen

Natascha Kamerbeek en Jesse van Deelen zijn elke vrijdag van 16.00 - 17.00 aanwezig op Sportpark 'De Hove' om met jullie te gaan beachen. Alleen op vrijdag 1 juni kunnen we niet op de beachvelden i.v.m. het Switch Buitentoernooi.

Dus als je zin hebt, ben je van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden, Jesse en/of Natascha zijn elke week aanwezig, behalve als het regent. Dan gaat het niet door.

Als je vragen hebt kun je bellen met Natascha (06-25 13 89 25) of Jesse (06-30 10 84 89).

Veel plezier!

Jeugdcommissie Switch'87

 

We hebben 72 gasten en geen leden online