Beachcourt De HoveOp maandag 3 juni 2019 gaat de beach-competitie bij Switch’87 weer beginnen. Dit jaar doen we het (weer) wat anders dan de vorige jaren.

Op maandag 3 juni zullen we gaan starten met een warming-up toernooi. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de beachcompetitie is dan welkom. Er wordt dan nog niet om de punten gespeeld, maar dan kunnen we allemaal weer even wennen aan het zand tussen de tenen en je beach-maatje. Op maandag 17 juni zal de competitie van start gaan.

Regels

  • Alle wedstrijden worden op een vaste avond gespeeld, namelijk de maandagavond. Er wordt gespeeld volgens een competitie schema, dat door Emmie en Bo zal worden opgesteld.
  • Je meldt je bij Emmie aan, als team van 2 personen. Je mag mixen. Man-vrouw en vrouw-vrouw is toegestaan. Man-man heeft niet onze voorkeur, omdat hiervoor vaak te weinig aanmeldingen zijn.
  • Er zal worden gespeeld volgens de huidige beachregels. Er zal worden gespeeld tot 2 gewonnen sets. Bij gelijk stand volgt een 3e set tot de 15.
  • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen de speeltijden bekend gemaakt worden. Tijdens de bouwvakvakantie wordt er NIET gespeeld.
  • Bij slecht weer overleggen wij wat we met de geplande wedstrijden van die avond doen; of we verzetten de gehele avond of alle teams maken onderling een nieuwe afspraak.
  • Kun je een keer niet op een maandagavond? Dan ben je als team ZELF verantwoordelijk om de wedstrijd te verplaatsen (dit mag op een andere dag dan de maandag, als dit beter uit komt). Laat dit wel even aan de organisatie weten.
  • Loop je tijdens de competitie een blessure op? Overleg dan als team even met de organisatie, voor mogelijke vervanging.
  • Ben je nog alleen, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? Dan mag je je ook alleen aanmelden. Dan koppelt de organisatie jou aan een leuke mede spel(st)er indien er meer enkelingen zich hebben aangemeld!
  • Ben je geen lid van Switch’87? Dan mag je ook mee doen!! Iedereen is welkom!!

Aanmelden voor of bij vragen over de beachcompetitie kan bij Emmie van Swelm, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hebben er weer zin in en hopen vele van jullie weer terug te zien dit beachseizoen.
Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 9 juni.
Aanmeldingen na 9 juni worden niet meer toegelaten in de competitie.

Zanderige groet van de beachorganisatie,
Emmie en Bo

 

We hebben 166 gasten en geen leden online