Zondag 7 mei was de opening van het beachseizoen bij Switch. Voor de groeiende groep leden die in de zomer beachvolleyballen start dit jaar voor het eerst een laddercompetitie beachvolleybal. Inmiddels hebben zich al 12 teams gemeld voor de laddercompetitie, een mooi aantal voor deze nieuwe activiteit.

Een groot aantal van de deelnemers aan de laddercompetitie was naar het sportpark gekomen om voor het eerst dit seizoen in het zand te ballen. Alle drie de beachvelden waren opgebouwd en volop in gebruik. Aangezien de opkomst hoog was werden de teams wat gemixt zodat iedereen kon spelen. Voor onze beachcoördinator Emmie een mooie gelegenheid om de samengestelde koppels te bekijken en ze in te delen op de ladder.

Aanmelden voor de laddercompetitie kan nog steeds bij Emmie. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef door wie je partner is. Jullie worden dan onder aan de ladder geplaatst, maar daag de koppels boven je uit en stijg zo op de ladder. De koppels bepalen samen de dag en het tijdstip van de wedstrijd, de uitslag wordt doorgestuurd naar Emmie.  

Uiteraard wordt er ook buiten de laddercompetitie volop gebruik gemaakt van de beachvelden. Zo beacht dames 3 in de maanden mei en juni wekelijks op maandag van 19.30 – 21.00. Daarnaast zullen de herenteams na het buitentoernooi op de dinsdagavond op de velden zijn om te beachen. Interesse? Loop gerust eens langs, en doe gewoon mee!

IMG 5006 2  IMG 5000 2

 

We hebben 245 gasten en geen leden online