DSC01189Zondag 28 augustus werden de beachvelden op Sportpak De Hove in Millingen officieel geopend door de Gedeputeerde Sport van de Provincie Gelderland, de heer Jan Markink, locoburgemeester Sylvia Fleuren en onze voorzitter Anita Brandwijk. Vele leden van Switch '87 waren hierbij aanwezig en ook het bestuur van Stichting De Hove was van de partij. Locoburgemeester Sylvia Fleuren nodigende iedereen uit om de schoenen uit te trekken en mee het beachveld op te gaan. Na het doorknippen van het lint door de Gedeputeerde werd er een partijtje gebeacht waaraan ook Jan Markink, Sylvia Fleuren en uiteraard Anita kort aan deelnamen.

Switch ‘87 is hoofdgebruiker van deze 3 beachvelden die dit voorjaar werden gerealiseerd door Stichting De Hove met ondersteuning van de provincie en de gemeente Berg en Dal in het kader van het programma “Gelderland in het zand”, onderdeel van het kernsportplan Volleybal 2012-2016.

Switch ‘87 heeft dit seizoen al veelvuldig gebruik gemaakt van de beachvelden die een officiële A-kwalificatie hebben gekregen van de Nederlandse Volleybalbond NEVOBO. 
Tijdens het buitentoernooi van Switch ‘87 in mei werd er een al beachcompetitie voor senioren gehouden. Daarnaast wordt er sinds mei wekelijks gebeacht door onze leden.

 

 

 

We hebben 231 gasten en geen leden online