De zomervakantie is voorbij en daarom starten we volgende week, vrijdag 31 augustus weer met beachvolleybal voor de jeugd. Alle kinderen vanaf 7 jaar zijn dan welkom. Ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om te komen beachen.  

DSC02468 2Natascha Kamerbeek en Jesse van Deelen zijn elke vrijdag van 16.00 - 17.00 aanwezig op Sportpark 'De Hove' om met jullie te gaan beachen. De beachtrainingen gaan door t/m vrijdag 26 oktober.

Dus als je zin hebt, ben je van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden, Jesse en/of Natascha zijn elke week aanwezig, behalve als het weer te slecht is, dan gaat het niet door. Dit vermelden we dan op onze website (www.switch87.nl) en facebook.

Als je vragen hebt kun je bellen met Natascha (06-25 13 89 25) of Jesse (06-30 10 84 89).

 

Beach4Het mooie weer staat (hopelijk) weer voor de deur en dat betekent beachvolleyballen!
Ook komende zomer willen we weer een competitie gaan doen maar dan net anders dan de laddercompetitie van vorig jaar. Deze keer heb ik in samenwerking met Bo de Bruijn bedacht dat we een reguliere competitie gaan spelen. Wederom in tweetallen maar nu ga je tegen iedereen een keer spelen. Lijkt je dit wat, geef je dan op bij Emmie via de app of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De start van de beachcompetitie zal op zondag 27 mei zijn. SCM speelt dan de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De koppels bepalen zelf wanneer ze de wedstrijden spelen. Als het sportpark gesloten is kan de sleutel bij Emmie worden opgehaald (stuur vooraf een e-mail of appje). Na de wedstrijd wordt de uitslagen doorgegeven aan Emmie. Zij werkt de stand wekelijks bij. 

 

Hallo jeugdleden, 
volleybal7Het mooie weer is gelukkig terug en dat betekent dat het weer tijd is om te beachvolleyballen. Deze zomer zal er naast de senioren beachcompetitie ook een beachcompetitie zijn voor de B- en C-jeugd! In de jeugd beachcompetitie zal er 3 tegen 3 gespeeld worden en zullen de zaalregels gelden. Hebben jij en je volleybalmaatjes wel zin in een uitdaging op het zand? Meld je dan snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je nog vragen dan kun je deze ook naar bovenstaand e-mailadres sturen.

 

We hebben 63 gasten en geen leden online