Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 22

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 25

Notice: Undefined property: stdClass::$extension in /home/sites/site47789/web/components/com_content/views/category/tmpl/blog.php on line 28

Beach1 1Tijdens de Kick Off dag van SC Millingen en Odio worden op zondag 25 augustus wordt op Sportpark De Hove de kruisfinales en finale van de Switch beachcompetitie gespeeld. Voor het eerst dit seizoen werd een echte competitie georganiseerd waaraan totaal 14 teams verdeeld over 2 poules deelnamen. De kruisfinales beginnen zondagmiddag om 13.00 uur, kom dus genieten van deze sportieve activiteiten van de Millingse sportverenigingen omlijst door muziek van DJ Jos.

 

Beach2 1Maandagavond 17 juni was de start van de beachcompetitie 2019. Maar liefst 14 teams hebben zich dit jaar aangemeld. Verdeeld over 2 poules strijden de teams in 7 speelrondes om de winst. Om 19.30 waren de eerste drie beachwedstrijden en om 20.30 speelden de teams uit poule B. Leuk om te zien dat ook jeugdleden zich hebben opgegeven voor de competitie. Daarnaast bestaan de teams uit ervaren spelers, pas begonnen volleyballers en ook een aantal jonge mannen die normaal niet volleyballen. En met succes, Robin en Willem wonnen gelijk hun 1e wedstrijd! Het weer werkte prima mee, publiek stond aan de kant de spelers aan te moedigen en er werd leuk gevolleybald.

Poule A Poule B
Ruth/ Maud Bo/ Emmie
Jaco/ Esther Geert Jan/ Arrianne
Patricia/ Dirkje Hella/ Lara
Anita/ Jeroen Ellis/ Brigitte
Marjo/ Paul Niké/ Charlotte
Willem/ Robin Hanneke/Mieke
Marescha/ Mijntje Marith/ Kirsten

Beach3 2  Beach1 1

 

Beachcourt De HoveOp maandag 3 juni 2019 gaat de beach-competitie bij Switch’87 weer beginnen. Dit jaar doen we het (weer) wat anders dan de vorige jaren.

Op maandag 3 juni zullen we gaan starten met een warming-up toernooi. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de beachcompetitie is dan welkom. Er wordt dan nog niet om de punten gespeeld, maar dan kunnen we allemaal weer even wennen aan het zand tussen de tenen en je beach-maatje. Op maandag 17 juni zal de competitie van start gaan.

Regels

  • Alle wedstrijden worden op een vaste avond gespeeld, namelijk de maandagavond. Er wordt gespeeld volgens een competitie schema, dat door Emmie en Bo zal worden opgesteld.
  • Je meldt je bij Emmie aan, als team van 2 personen. Je mag mixen. Man-vrouw en vrouw-vrouw is toegestaan. Man-man heeft niet onze voorkeur, omdat hiervoor vaak te weinig aanmeldingen zijn.
  • Er zal worden gespeeld volgens de huidige beachregels. Er zal worden gespeeld tot 2 gewonnen sets. Bij gelijk stand volgt een 3e set tot de 15.
  • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen de speeltijden bekend gemaakt worden. Tijdens de bouwvakvakantie wordt er NIET gespeeld.
  • Bij slecht weer overleggen wij wat we met de geplande wedstrijden van die avond doen; of we verzetten de gehele avond of alle teams maken onderling een nieuwe afspraak.
  • Kun je een keer niet op een maandagavond? Dan ben je als team ZELF verantwoordelijk om de wedstrijd te verplaatsen (dit mag op een andere dag dan de maandag, als dit beter uit komt). Laat dit wel even aan de organisatie weten.
  • Loop je tijdens de competitie een blessure op? Overleg dan als team even met de organisatie, voor mogelijke vervanging.
  • Ben je nog alleen, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? Dan mag je je ook alleen aanmelden. Dan koppelt de organisatie jou aan een leuke mede spel(st)er indien er meer enkelingen zich hebben aangemeld!
  • Ben je geen lid van Switch’87? Dan mag je ook mee doen!! Iedereen is welkom!!

Aanmelden voor of bij vragen over de beachcompetitie kan bij Emmie van Swelm, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hebben er weer zin in en hopen vele van jullie weer terug te zien dit beachseizoen.
Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 9 juni.
Aanmeldingen na 9 juni worden niet meer toegelaten in de competitie.

Zanderige groet van de beachorganisatie,
Emmie en Bo

 

Op zondag 26 mei werd voor de tweede maal het Junior Beach Circuit (JBC) gehouden op sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn. In het JBC kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. De toernooien worden in het hele land georganiseerd door de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) in samenwerking met lokale promotors, in dit geval Sportvereniging Switch ’87/Stichting Toernooiactiviteiten Millingen (STAM). Het toernooi vond plaats tijdens het grote buitentoernooi van Switch ’87 waaraan zo’n 170 teams deelnamen die op gras speelden.

Op de beachvelden van Sportpark De Hove konden zondagmorgen 7 meisjesteams het zand beproeven: 5 teams in de categorie “jonger dan 15 jaar” en 2 teams “jonger dan 13 jaar”. De jongste teams werden toegevoegd aan de ouderen zodat er onder één categorie gespeeld kon worden op twee beachvelden.  Rond 10.00 uur zijn de plaatsingswedstrijden gestart waarna de kruisfinales volgden. Helaas moest een team zich na de plaatsingswedstrijden terugtrekken vanwege ziekte van een van de speelsters. Vervolgens werd een winnaars- en verliezerspoule samengesteld voor het bepalen van de ranking. Na de middag konden de winnaars gehuldigd worden: de nummers 1 tot drie ontvingen een Nevobocertificaat en een beker. Alle teams ontvingen van de toernooiorganisatie een vaantje en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje.  

DSC 0936 Medium  DSC 0993 Medium 

De teams met de hoogst ranking komen in aanmerking om geplaatst te worden voor de Junior Beach Circuit Finals die aan het eind van het beachseizoen worden gehouden. Het was heel leuk om te zien hoe fanatiek en goed deze meisjes het beachvolleybal al onder de knie hebben, verschillende deelnemers reizen dan ook elk weekend door Nederland om zo veel mogelijk toernooien te bezoeken. Uiteraard bijgestaan door ouders en bekenden die de logistiek verzorgen.

Uitslag JBC 26 mei Millingen, categorie jonger dan 15 jaar
Pien Grooters/Roos Grooters 1
Jeske Zeilstra/Laure Zweverink 2
Jana Bitter/Lynn Lettink 3
Geeke de Klijn/Sandy Verheijen 4
Carine Stormezand/Mariette Vilier 5
Bibi Zhang/Jet Grooters 6
Cato van Uden/Eelke de Klijn 7


Het was een prachtige “stranddag” en weer een mooie ervaring zowel voor de speelsters als de organisatie STAM.

 

Junior Beachcircuit 2019 2Op zondag 26 mei organiseert STAM/Switch '87 in samenwerking met de Nevobo een Junior Beach toernooi op Sportpark De Hove in het kader van het Junior Beach Circuit. In het Junior Beachcircuit (JBC) kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. Door het hele land worden toernooien georganiseerd door verenigingen en ander beachvolleybalaanbieders. Er kan worden deelgenomen door meisjes in de klassen < 13, < 15, < 17 en < 19 jaar. In de jongste klasse (< 13 jaar) kunnen ook mix-teams inschrijven. Inschrijven voor het JBC kan uitsluitend via de Nevobo: www.zelfbeachen.nl t/m 22 mei 12.00 uur.

Het programma is als volgt:

·        Tijdstip aanmelden op 26 mei: 08.30 uur
·        Tijdstip start toernooi: 09.00 uur
·        Richttijd finale: 16.00 uur  

Het hele weekend van 24 t/m 26 mei volleybal en feest
Het toernooi vindt gelijktijdig plaats met het grote 2-daags buitentoernooi van Switch ’87 waaraan zo’n 180 teams (jeugd en senioren) deelnemen en daarom is dit een ideale mogelijkheid om van het beachen echt een (weekend)feestje te maken. Het beachterrein ligt direct naast de feesttent op het sportpark met op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek. Je kunt ook op zaterdag al beachen, inschrijven via www.stamvolleybal.com. Daarnaast kan er uiteraard ook ingeschreven worden voor 3x3 en 6x6 op gras, een mooie optie voor je vrienden en teamgenoten die misschien wel liever op gras spelen. Verder kun je overnachten op de toernooicamping tegenover het sportpark. Meer informatie over ons Buitentoernooi vind je op onze website.

 

 

We hebben 49 gasten en geen leden online